Verano

Als grootste fabrikant van zonweringen in de Benelux, zorgt Verano dat hun klanten zowel binnen- als buitenshuis kunnen genieten van hun eigen, comfortabele (t)huis. De productie op Nederlandse en Belgische bodem, het uitgebreide productassortiment, de korte levertijden én de eigen research- en developmentafdeling maken van Verano een betrouwbaar merk voor zonwering en raamdecoratie.

De explosieve groei van het bedrijf zorgde echter voor problemen in het verkoopproces. Gelukkig maakte de branchegenoot die Verano overnam al gebruik van Quootz en kwamen zij ons daardoor ook op het spoor. Dat bleek niet alleen de oplossing voor de problemen, maar ook een perfecte match voor alle toekomstige ambities.

Sinds het gebruik van onze softwaresuite Merkato, is het verkoopproces van Verano net zo betrouwbaar als de producten en diensten van deze fabrikant. En dat is wel zo prettig, want de keuze is er reuze. Begrijpelijk dat ze het configureren, calculeren en documenteren hebben uitbesteed aan onze software. Een win-winsituatie!

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Verano Quootz