Royal Duyvis Wiener

Ook Royal Duyvis Wiener kiest voor Merkato!

De vraag

Royal Duyis Wiener is toonaangevend producent op het gebied van cacaoverwerking en chocoladeproductieapparatuur. Het ontwikkelt samen met haar klanten de meest innovatieve oplossingen. Voor het 100%-technisch-juist en snel offreren van deze installaties heeft Royal Duyvis Wiener (RDW) gekozen voor Merkato.

De toepassing

RDW heeft haar eigen specifieke kennisregels ingevoerd in Merkato. Door te werken met de standaard beschikbare “project-structure-editor” in Merkato, kunnen verkopers wereldwijd op basis van de wensen van hun klant, super snel een offerte voor meerdere machines in een lijn opstellen.

Het resultaat

4 weken na de eerste training konden de verkopers aan de slag met de configurator van de eerste systemen.

Doordat de offerte in lijn geconfigureerd wordt door de verkoper en de klant, kunnen er geen onderdelen, machines of toevoegingen worden vergeten. Klant-specifieke wensen (zogeheten Special Products) dienen na calculatie geautoriseerd te worden. Hierdoor houdt RDW wereldwijd de controle over het gehele (offerte) proces.

Na akkoord worden de (technische) documenten voor klant en fabriek automatisch door Merkato gegenereerd. Doordat deze documenten gegenereerd worden op basis van het aangeboden project zijn ze 100% juist en direct beschikbaar. Dit scheelt Royal Duyvis Wiener veel tijd en geld!

Royal Duyvis Wiener

Meer lezen? Klik hier voor het uitgebreide klantverhaal van Royal Duyvis Wiener!

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Royal Duyvis Wiener

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Insightly

Meer informatie over Insightly