Royal Duyvis Wiener

Koog aan de Zaan als heus epicentrum van de cacao-industrie? Zeker! Deze stad is namelijk de thuisbasis van Royal Duyvis Wiener: een toonaangevend producent van apparatuur voor cacaoverwerking en chocoladeproductie. Samen met klanten uit hun indrukwekkende klantbestand, ontwikkelt dit bedrijf de meest innovatieve pakketten.

De chocoladeproductieapparatuurgigant besloot vanwege een drietal structurele struikelblokken op zoek te gaan naar een configurator om de processen beheersbaarder te maken. Werken met Excel en Word volstond niet weer. Gerhard Knol (marketing & internal accountmanager bij Royal Duyvis Wiener) omschrijft omschrijft Merkato als een grote gereedschapsdoos met een oneindig scala aan verschillende mogelijkheden en functies.

Meer lezen?

  • Klik dan hier voor het uitgebreide klantverhaal. Hierin neemt Gehard Knol u mee in waarom Royal Duyvis Wiener koos voor onze software, hoe de implementatie verliep, hoe het praktische gebruik eruitziet (inclusief koppelingen met andere pakketten) en wat de toekomstplannen zijn.
  • Klik hier voor het artikel in Link-magazine over Royal Duyvis Wiener. Een fantastisch praktijkvoorbeeld van hoe Merkato onderdeel kan uitmaken van een verandering van bedrijfscultuur en/of -strategie.

 

 

Royal Duyvis Wiener

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Royal Duyvis Wiener

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Insightly

Meer informatie over Insightly