Configure price quote

Bent u op zoek naar een software systeem om uw verkoopproces te optimaliseren? Zoek dan niet verder! Quootz biedt met Merkato de allerbeste CPQ-software. CPQ staat voor configure, price, quote. Maar wat betekent dit? En wat kan Quootz voor u betekenen? Dat lichten wij graag toe! 

Wat betekent configure price quote? 

De woorden zeggen het al; CPQ software doet in de basis drie dingen: 

Configure price quote

  1. Configure (configureren): het systeem geeft aan wat de mogelijkheden zijn tijdens het configureren met de klant; 
  2. Price (calculeren): de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden worden direct berekend; 
  3. Quote (documenteren): de offerte en de vervolgdocumenten zoals een handleiding, Bill of Material, verkooporder en productinformatie voor hetgeen dat is geconfigureerd worden meteen door Merkato opgesteld 

Al met al wordt het gehele verkoopproces van het begin tot het eind geoptimaliseerd middels onze CPQ software. De klant geeft enkel zijn of haar wensen en behoeften door. Op basis daarvan gaat het systeem op zoek naar de producten die hier perfect aan gekoppeld kunnen worden. Tot slot wordt met slechts één druk op de knop de offerte opgemaakt! 

Wat kan ons product Merkato voor u betekenen? 

Quootz is ontwikkelaar, distributeur en implementatie partner van geavanceerde software voor product- en salesconfiguratie. Ons doel is onze klanten in de gelegenheid stellen eenvoudig hun producten 24/7 en wereldwijd te verkopen. Dit doen wij middels ons product ‘Merkato’. Merkato is onze product configurator en sales configurator. Wat deze software kenmerkend maakt is dat deze slimme, op de gebruike gerichter, features en functies bevat. Hierdoor is deze eenvoudig voor u te gebruiken! 

Voordelen van Quootz 

Wanneer u voor configure, price, quote software kiest van Quootz, garanderen wij u de volgende voordelen: 

  • Altijd de beste productkeuze voor uw klanten; 
  • Betere kwaliteit en transparantie van offertes; 
  • Foutloze offertes zonder onmogelijkheden; 
  • 70% tijdwinst; 
  • Uitstekende en persoonlijke ondersteuning. 

Configure, price, quote voor uw bedrijf? Neem contact op! 

Vereenvoudig uw verkoopprocessen middels ons product Merkato! Dit resulteert niet alleen in foutloze offertes, maar het scheelt u ook veel tijd. Waar een complex proces eerder weken duurde, kost het u nu slechts dagen. Neem direct contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze CPQ software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!