Guided selling software

Het kiezen van de juiste producten en diensten voor uw klanten kan soms zeer complex zijn. Met onze guided selling software is dit verleden tijd! Middels deze software kunt u namelijk al uw verkoopprocessen ondersteunen en daardoor efficiënter laten verlopen. Op deze manier kunt u uw producten 24/7 wereldwijd verkopen! Maar wat is guided selling software? En wat kunnen wij voor u betekenen? Dat vertellen we u graag! 

Wat is guided selling software? 

Onze guided selling software, Merkato, begeleidt uw klanten en/of verkoopmedewerkers door het verkoopproces. Dit wordt stapsgewijs gedaan. Merkato is namelijk de allerbeste CPQ software, wat staat voor configure, price, quote.

Wat is configure price quote?

Eerst worden de behoeften en wensen van de klant ingevoerd. Vervolgens selecteert de software de passende producten voor deze wensen (configure). Hierbij laat het systeem enkel de producten, onderdelen en mogelijkheden zien die met elkaar corresponderen. Daarnaast worden de technische en financiële gevolgen van deze mogelijkheden berekent (price). Tot slot worden de bijbehorende offertes automatisch met slechts één druk op de knop opgesteld (quote). Hierdoor zal het proces niet alleen volledig foutloos verlopen, maar versnelt de software het proces ook aanzienlijk. Een complexe order zal u dan ook in plaats van weken nu slechts enkele dagen kosten!  

Wat kan Quootz voor u betekenen?

Quootz is ontwikkelaar, distributeur en implementatie partner van geavanceerde software voor product- en salesconfiguratie. Met ons product ‘Merkato’ bieden wij u het allerbeste voor guided selling! Wij zorgen ervoor dat u 24/7 uw producten wereldwijd kunt verkopen. Daarnaast garanderen wij u de volgende voordelen:

Guided selling software

 • Flexibiliteit; 
 • Lange termijnrelaties; 
 • Perfecte ondersteuning; 
 • Persoonlijk contact met deskundigen; 
 • Ervaring; 
 • Stabiele fundering; 
 • Constant verbeteren. 

Met de guided selling software stelt u gauw en makkelijk foutloze offertes op voor uw klanten. Alle producten, onderdelen en mogelijke combinaties van uw bedrijf zijn in het systeem opgenomen. Op deze manier is uw klant ervan verzekerd dat het aanbod dat die krijgt juist en volledig is. Zo wint u aanzienlijk veel tijd voor uw bedrijf.

Het wekenlang verwerken van gecompliceerde orders zal met de guided selling software aanzienlijk teruggebracht worden. Daarbij zorgt de software ook voor minder fouten op de werkvloer met als resultaat een lagere productie-en ontwikkelingskosten. Dat zorgt uiteindelijk voor meer winst of meer capaciteit voor uw bedrijf.

Wat zeggen andere bedrijven over guided selling software?

Veth Propulsion is uitgegroeid tot een internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwingsinstallaties op schepen. Veth zocht een oplossing voor het terugdringen van de offerte doorlooptijd, uniformiteit van offertes en transparante en eenduidige calculatiemethodes’’.

Veth koos uiteindelijk voor de guided selling software van Quootz vanwege:

 • Veelzijdigheid van de guided selling software;
 • De onafhankelijkheid voor de gebruiker;
 • Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van de software;
 • Quootz als een jonge en enthousiaste partij met ervaren personeel.

Lees hier de klantcase van Veth Propulsion.

Guided selling software voor uw bedrijf?

Hebben wij u weten te overtuigen? Ook úw bedrijf kan een grote optimalisatieslag slaan met onze software. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. We kijken er naar uit u van dienst te kunnen zijn!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze CPQ software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!