Order management software

Quootz biedt de perfecte order management software voor de order afhandeling van al uw verkoopprocessen: Merkato. Met onze order entry software kunt u aanzienlijke tijd en kosten besparen. Merkato is namelijk een volledig geautomatiseerd order management systeem waarin u alle businessrules kunt laten opnemen. Hierdoor zullen uw medewerkers altijd foutloos alle eigenschappen en wensen invoeren. Uw klanten zullen hierdoor altijd correcte en leverbare producten aangeboden krijgen.

Order entry software

Merkato biedt ook mogelijkheden indien u de orders liever niet aan de klanten overlaat, maar deze order entry software liever door eigen medewerkers laat bemannen. Omdat u alle producten en productspecificaties in het systeem kunt invoeren, maakt de software het invoeren van orders ook voor uw medewerkers stukken handzamer. Terwijl zij bezig zijn met de selectie van producten en onderdelen zal het systeem gaandeweg de mogelijkheden tonen. Hierdoor eindigt het proces altijd met foutloze en produceerbare orders. De uiteindelijke order kan zelfs 3D gevisualiseerd worden.

Automatische verwerking van orderinvoer

Order management software

Verkoopt u complexe producten? Omdat er veel verschillende keuzemogelijkheden zijn in bijvoorbeeld belastbaarheid, foutmarges, gewicht, volumes of materialen. Onze order entry management software vereenvoudigt dergelijke complexe aanvragen. Bij het verwerken van de order worden aan de hand van het systeem enkele keuzes geselecteerd, waardoor u zeker weet dat alleen produceerbare combinaties van producten, onderdelen en specificaties worden aangeboden.

Ook voor B2B

Ons order management systeem is ook uitermate geschikt voor B2B orders. Afnemers bestellen vaak grote orders waarbij ook het achterliggende logistieke aspect een grote rol speelt. Dit kan met behulp van onze B2B order management software ook automatisch in acht worden genomen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de aanvraag van afnemers ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Daarbij biedt het automatiseren van het order proces vele voordelen. Omdat het in de B2B branche vaak om grote orders gaat, is het essentieel dat alles foutloos verloopt. Een CPQ zorgt voor een foutloos proces zonder dat u daar personeel aan kwijt bent voor extra controle rondes. Maakt u al gebruik van andere systemen, zoals ERP software? Geen probleem.

Merkato is een flexibele configurator dat makkelijk gekoppeld kan worden aan andere systemen. Zo wordt informatie maar op één plek vastgelegd en onderhouden. Anderen gingen u voor, neem een kijkje bij onze klantverhalen en lees hoe andere bedrijven onze producten ervaren.

Orderadministratie software

Merkato voor CPQ vereenvoudigt het complete verkoopproces, dus ook de orderadministratie. De software toont op basis van de ingevoerde gegevens automatisch een prijs, specificaties en een voorbeeld van het product. Deze uiteindelijke selectie door uzelf of door de klant kan vervolgens met een druk op de knop foutloos worden uitgedraaid in de vorm van een offerte of verkooporder. Het verwerken van orders en de opvolging ervan wordt met behulp van Merkato aanzienlijk versneld. Een complexe order kunt u nu in enkele dagen of zelfs sneller verwerken!

Work order management software voor uw bedrijf?

Merkato is dé management software die ook iets voor uw bedrijf kan betekenen. Bent u benieuwd wat en op welke manier? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en leggen u graag uit welke optimalisatieslag wij met onze software kunnen maken binnen uw bedrijf. Neem contact met ons op via ons contactformulier en bel ons op +31 (0)88 6375286. We leggen graag uit hoe Merkato de oplossing biedt voor al uw orders.

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze Order management software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!