Offerte calculatie software

Om een verkoopproces te optimaliseren, en kennisregels op een efficiënte manier vast te leggen, heeft u slimme en innovatieve offerte calculatie software nodig. Een software die rekenkracht garandeert en zowel de technische als de financiële gevolgen voor uw onderneming meeneemt. Maak kennis met onze CPQ software Merkato. Deze eigen ontwikkelde product configurator bepaalt nauwkeurig de prijzen van complexe goederen, zodat u optimale dienst kunt verlenen aan uw klanten.

Merkato, de offerte calculatie software van Quootz

Merkato maakt het vastleggen van kennisregels uiterst eenvoudig voor u. Zo ingewikkeld als de systemen mogen lijken of klinken, zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk is onze product configurator in gebruik. Zo heeft u geen specifieke kennis nodig, want dankzij de intuïtieve inrichting heeft u de werking van Merkato zo in de gaten. De kern van de activiteiten die u met Merkato optimaliseert, is gefocust op CPQ: Configure, Price en Quote. De offerte calculatie software werkt op basis van uw product of dienst, maar ook kunt u eenvoudig configureren op basis van mogelijkheden, kosten, kortingen of concurrentie. Met Merkato haalt u dan ook een uitgebreide toolkit binnen waarmee uw werk een stuk gemakkelijker wordt.

Waarom Merkato van Quootz?

Wilt u een nieuwe productlijn introduceren? Het verkoopproces moet tot in de puntjes geregeld zijn. Een geoptimaliseerd verkoopproces vraagt om een geoptimaliseerde offerte calculatie software. Dat is precies wat u krijgt met Merkato. Met onze expertise leveren we u een geavanceerde offerte software die u zowel tijd als geld zal besparen. Vergeet het gedoe met verschillende versies, Merkato blijft beschikbaar in slechts één vorm. U profiteert dus altijd van de nieuwste technische oplossingen die het verkoopproces feilloos laten verlopen.

CPQ software

Merkato is onze eigen ontwikkelde CPQ software. CPQ begint bij configureren, oftewel het samenstellen van uw product of dienst. De prijs van complexe productpakketten wordt door onze product configurator snel en nauwkeurig gecalculeerd. Bovendien kunt u automatisch vervolgdocumenten zoals verkooporders en product-informatie laten opstellen. Onafhankelijk van waar u of uw buitendienst zich bevindt, iedereen kan direct aan het werk met onze meertalige CPQ software om een scherpe offerte op te stellen. Merkato zorgt altijd voor een oplossing op maat, zowel voor u als voor uw klant.

Neem contact op!

Quootz staat altijd open voor nieuwe bedrijfstechnische uitdagingen, dus twijfel niet om contact op te nemen. Ook als u vragen heeft over procesoptimalisatie of over de inzet van Merkato, staan wij voor u klaar. Vul het contactformulier in, bel of neem contact op via e-mail. We spreken u graag!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze CPQ software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!