Software voor offertes

Heeft u te maken met een complex productenpakket, dan betekent dat vaak een grote hoeveelheid kennisregels. Daar horen ingewikkelde processen bij. De kans is groot dat er in dat proces nog veel te verbeteren valt. Met een slimme, geavanceerde offerte software hoeft u daar maar weinig moeite in te steken. Dankzij onze eigen ontwikkelde product configurator Merkato regelt u met gemak alles rondom offertes, configuraties, facturen en andere aspecten van het verkoopproces. Neem contact op en ontdek zelf de meerwaarde van Merkato!

Merkato, de software voor offertes van Quootz

Quootz heeft Merkato in de markt gezet om ingewikkelde bedrijfsprocessen op een gebruiksvriendelijke manier te optimaliseren. Een effectieve offerte software draait natuurlijk om het besparen van kosten en tijd. Met onze uitgebreide software voor offertes is een complexe aanvraag zo geregeld. Echter is Merkato veel meer dan alleen een CPQ software. De extra toepassingen die uw werk vergemakkelijken, maken deze product configurator meer dan de moeite waard. Denk aan de generatie van garantiebewijzen, klanthandleidingen of het opstellen van inkooporders. Daarnaast kunt u door middel van een koppeling met uw boekhoudpakket de facturatie ook snel en simpel doen. Met Merkato regelt u alles vanuit één offerte software.

Waarom Merkato van Quootz?

Hoe complex het traject ook is, en hoe veel partijen er ook meewerken aan een aanbieding, met Merkato krijgt iedereen overzicht en controle over het totale proces. Bovendien is deze product configurator meertalig en kunt u er dus overal ter wereld mee werken. Het aanleren van Merkato zal weinig tijd kosten dankzij de interactieve en intuïtieve inrichting van de software. Met duidelijke visualisaties past u processen naar wens aan, zonder dat u voorkennis over programmeren nodig heeft. En komt u er toch niet uit? Dan staat Quootz klaar om u te helpen.

CPQ software

Onze software voor offertes werkt op basis van CPQ. Uw product of dienst wordt dus samengesteld op basis van Configure, Price en Quote. Merkato calculeert automatisch technische en financiële gevolgen en maakt het totaalplaatje voor u inzichtelijk. Zo bent u verzekerd van de meest nauwkeurige en optimale offertes en facturen. Ook andere vervolgdocumenten kunt u zorgeloos laten opstellen door onze product generator, bijvoorbeeld een verkooporder of product-informatie. De behoeftes van de klant staan uiteraard altijd centraal en met Merkato weet u zeker dat u optimale dienst kunt verlenen, zonder nadelige gevolgen voor uw bedrijf.

Neem contact op!

Wilt u aan de slag met Merkato, maar weet u niet waar te beginnen met de implementatie? Quootz helpt u graag op weg. Zowel op locatie als op afstand weten wij u gerichte hulp te bieden, zoals we inmiddels al ruim een decennium lang doen. U kunt met alle vragen bij ons terecht. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail, of neem telefonisch contact op en vertel hoe Quootz u van dienst kan zijn.

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze CPQ software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!