CPQ software

Wilt u gebruikmaken van de allerbeste CPQ software om het verkoopproces van uw bedrijf te transformeren naar een efficiënt, gemakkelijk en inzichtelijk proces? Laat u dan verrassen door de Configure Price Quote software van Quootz. Voorkom het ellenlang doorzoeken van verschillende aanbieders voor de beste CPQ software. Met behulp van onze software kunt u uw proces gepersonaliseerd optimaliseren. Of uw verkoop nu via direct-sales teams verloopt, via channelpartners of plaatsvindt via uw webwinkel; met onze software kunt u uw verkoopproces altijd zo transformeren dat de verkopen niet alleen sneller tot stand komen, maar ook gemakkelijk én accurater.

Configure Price Quote

Bij Configure, Price en Quote, afgekort CPQ, draait alles om het inzichtelijk maken van de behoeften van de klant, passende prijzen te bieden en vervolgens een efficiënte afhandeling van de verkoop te volbrengen:

CPQ software

  • Configure – Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft de software direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Price – Calculeren: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Quote – Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders, geheel op maat gemaakt.

CPQ software garandeert kwaliteit

Met behulp van onze CPQ software ontneemt u uzelf én uw klanten een hoop werk en tijd. Automatiseer het proces door in te spelen op klantbehoeften, mogelijkheden te tonen en zelfs adviezen geven. Onze CPQ software helpt u om meer, sneller én beter te verkopen! Hiermee toont u uw kwaliteit. Is het perfecte product eenmaal gekoppeld aan de klant? Dan wordt er gelijk een calculatie gemaakt over de technische en de financiële gevolgen. Dat gaat razendsnel. Hierna kan er met onze CPQ software onmiddellijk een offerte en een verkooporder opgemaakt worden. Ideaal toch? Geen ellenlange processen meer die niet alleen vervelend zijn voor de klant; maar ook voor u als onderneming.

CPQ software Solutions

Onze CPQ software biedt voor uw verkoopproces de ultieme oplossing. Dankzij de gepersonaliseerde opties kunnen wij een enorme optimalisatieslag slaan op uw verkoopproces. Benieuwd naar wat onze CPQ software kan betekenen voor uw organisatie of wilt u graag samen een CPQ trial doorlopen? Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg naar een geoptimaliseerd verkoopproces.

Anderen gingen u voor

Zo ook het bedrijf VDL Translift. Zij kampten met het probleem dat het mogelijk was om ‘’onmogelijke offertes’’ te sturen en zo waren er nog meer voorbeelden waarbij het offerteproces foutgevoelig was. Daarom was VDL Translift veel tijd kwijt aan het controleren van de offertes.

Maar de introductie van Merkato maakte hier een einde aan. De CPQ software automatiseert het offerteproces en het houdt de gebruiker scherp. Probeert de gebruiker een combinatie te maken die niet mogelijk is, dan komt er een waarschuwing die uitlegt dat deze combinatie niet mogelijk is. Op deze manier zorgt Merkato ervoor dat foute orders niet mogelijk zijn. En dat is één van de voordelen die CPQ software biedt. Lees meer over het verhaal van VDL Translift.

Meer weten over CPQ software?

Wilt u graag meer te weten komen over onze CPQ software? Wij vertellen het u graag! U kunt ons uiteraard ook altijd meer vragen stellen over de toepassing van ons product. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om alle vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen op ons telefoonnummer, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen.

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze COQ software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!