Verkoop software

Verkoopt uw bedrijf producten in verschillende vormen en maten en kunt u daarom heel goed een automatisch verkoop software gebruiken? Bekijk dan eens Merkato, onze product-en sales configurator software. Met onze software kunt u het verkoopproces van uw complexe producten enorm vereenvoudigen.

Dit bespaart niet alleen u, maar ook uw klanten of wederverkopers een hoop tijd. Hierdoor richt u zich op andere werkzaamheden, en gaan uw klanten sneller over op aankoop van uw producten. Onze verkoop software creëert dus een win-win situatie voor u en uw klanten.

Sales automation

Wanneer uw bedrijf veel verschillende en complexe producten verkoopt, helpt sales automation u enorm uit de brand. Het verkoopproces kan namelijk erg tijdrovend zijn wanneer u uitgebreide aanvragen moet afhandelen. Er moet goed rekening worden gehouden met de mogelijke combinaties van producten, onderdelen en producteigenschappen om foutieve orders te voorkomen.

Verkoop software

Gepersonaliseerde verkoop software

Onze verkoop software is volledig gepersonaliseerd in te delen. Dit betekent dat u van tevoren al uw producten en productspecificaties invoert en aanpast. Alle combinaties en eisen worden vervolgens aan de klant uitgevraagd. Met behulp van de antwoorden van de klant wordt een foutloze selectie gemaakt met producten die voldoen aan diens eisen.

Merkato, tevens calculatie software

Met de verkoopsoftware van Quootz hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijsberekening. Onze software begeleidt automatisch uw klanten automatisch door het verkoopproces en berekent direct de prijzen voor hen. Dankzij de duidelijke selectie is de berekening altijd foutloos, waardoor uw bedrijf niet langer bezig hoeft te zijn met handmatige prijsberekeningen. Dit maakt Merkato de ideale calculatiesoftware voor uw bedrijf.

Offertes en verkooporders

Wanneer de aanvraag is gedaan en de prijs bepaald is, zou het natuurlijk helemaal ideaal zijn als offertes en verkooporders ook nog eens automatisch worden opgesteld. Ook dat is met Merkato het geval! Het systeem werkt de aanvragen meteen uit in volledig ingevulde documenten.

Dit beperkt zich niet alleen tot offertes of verkooporders. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om zaken als bill of material, productiebonnen, contracten voor finance, een handleiding voor de klant of een garantiebewijs op te stellen. Geheel automatisch en met de zekerheid dat het volledig en foutloos is opgesteld.

Verkoop software biedt oplossingen voor uw bedrijf

Met de verkoop software van Quootz geniet u van het volgende:

  • Betere kwaliteit en transparantie van offertes
  • Foutloze offertes zonder onmogelijkheden
  • 70% tijdwinst
  • Altijd de beste productkeuze voor uw klanten
  • Uitstekende en persoonlijke ondersteuning

CPQ software op een laptop

Met de verkoop software stelt u snel en handzaam foutloze offertes op voor uw klanten. De gebruiker is ervan verzekerd dat het aanbod juist en volledig is. Dat komt omdat alle producten, onderdelen en de onderlinge mogelijke combinaties in het systeem zijn opgenomen. Hiermee winnen u en/of uw channelpartners aanzienlijk veel tijd.

Ook wordt het verwerken van complexe orders met Merkato sneller geregeld met daarbij als voordeel dat de verkoop software ook voor minder fouten op de werkvloer zorgt. Dit resulteert in lagere productie- en ontwikkelingskosten en zo meer winst of meer capaciteit voor innovatie en hogere marges.

Tegenwoordig stappen steeds meer klanten af van de excel sheets en stappen ze over naar een compleet software systeem. Op deze manier ontstaat er meer structuur en ziet de klant precies wat er mogelijk is. Zo ook bij het bouwbedrijf VandeGrijp: ‘’We doen dus in veel minder tijd veel meer, en ook nog eens beter werk!’’. Lees meer over de klantervaring van VandeGrijp.

Verkoop software voor uw bedrijf?

Merkato biedt ook de oplossing voor uw bedrijf. De verkoop software zorgt voor lagere productie- en ontwikkelingskosten, omdat orders foutloos worden verwerkt. Het geeft u meer ruimte voor innovaties en bezorgt u hogere marges.

Bent u benieuwd hoe onze verkoop software iets kan betekenen voor het verkoopproces van uw bedrijf? We bespreken graag de mogelijkheden met u en leggen u graag uit hoe u met Merkato een grote optimalisatieslag slaat. Schroom niet en neem gerust even contact met ons op.

Of vraag onze demo aan, zodat je onze verkoop software zelf kan uitproberen.

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze verkoop software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!