‘The smart way to grow’: Rovero groeit door met Merkato

Foliekassen, tunnelkassen, klimaathallen – laat dat maar aan Rovero over! Het in Raamsdonksveer gevestigde bedrijf levert allerlei oplossingen aan klanten wereldwijd en heeft agenten in heel Europa.

Rovero kampt echter met een klassiek probleem: het opstellen van offertes duurt te lang. Ook kan niet iedereen overweg met de inmiddels welbekende Excel-sheets. De calculaties zijn onduidelijk en de betrouwbaarheid komt daarmee in het geding. Dit rijmt totaal niet met de internationale ambities van het bedrijf.

Rovero Regenkappen Oprolbaar dek

Om dit probleem goed en ook heel snel te kunnen tackelen, gaat Quootz software leveren en handige conversietools om in ongekend korte tijd alle Excel-historie over te kunnen zetten naar Merkato. Na implementatie van Merkato kan iedereen offertes opstellen en calculaties maken, aan de hand van de antwoorden op de gestelde vragen. Met andere woorden: er komt controle over de calculaties.

Bovendien zien de offertes er fantastisch uit en zijn ze in lijn met de hoge kwaliteitseisen die het bedrijf stelt aan zichzelf én de algehele uitstraling en beleving.

Afbeelding van kassen
een kijkje in een kas

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan rovero

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Exact Business Software

Meer informatie over Exact Business Software