Levere

De uitgekiende marktbenadering van het jonge bedrijf Levere uit Doesburg is tot in de puntjes verzorgd. Het bedrijf heeft geen eigen productie of montage, maar vervult de rol van tussenpersoon: tussen klanten die snel een betaalbare bedrijfshal of loods zoeken enerzijds en een groot aantal leveranciers anderzijds. De sleutelwoorden van deze marktbenadering? Snelheid, schaalbaarheid en lage kosten, (onder andere) doordat de overhead tot een minimum is beperkt. Zelfs het kleinste foutje in een bestelling of definitie kon alle marge doen verdampen. Logisch dat Levere koos voor de zekerheid van Merkato.

   

Geoptimaliseerd proces

Het optimaal vervullen van die rol als tussenpersoon doen zij allereerst natuurlijk door de klant zelf de wensen in te laten voeren op de website (begeleid door een informatief 3D-model). Op de achtergrond wordt in realtime de werkvoorbereiding getroffen. De klant heeft zo onmiddellijk inzage in de prijs. Ten slotte genereert de software van Quootz een oogstrelende en klantspecifieke offerte, zodat bij de order ook direct alle bestellingen naar alle leveranciers verzonden kunnen worden.

 

Schaalvergroting

Levere heeft in zeer korte tijd alle benodigde kennis in Merkato vastgelegd. Dit heeft direct een grote ‘bottleneck’ verholpen en de basis gelegd voor nationale en internationale schaalvergroting.

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Levere