Knipping

Met inmiddels alweer de tweede generatie in de directie en ruim 100 medewerkers in dienst, kan het Noord-Hollandse Knipping zich een succesvol familiebedrijf noemen. Knipping ontwikkelt, produceert en verkoopt dakkapellen, kozijnen, buitendeuren, schuifpuien en tuindeuren: uitsluitend aan de particuliere markt.

Knipping-familiebedrijffoto

In de eerste instantie vond Knipping in Quootz een partner die de website kon voorzien van een betrouwbare 3D-configurator. Dat was voor Merkato natuurlijk geen enkel probleem! Op basis van onder andere de hoogte en breedte van de dakkapel en de gemeten dakhelling, wordt een 3D-visualisatie van de dakkapel getoond. Zo kan de klant in de showroom, via de website of thuis zélf zien hoe de dakkapel er precies uit komt te zien. Het ontwerp wordt vervolgens naar de showroom gestuurd, waar de bestelling wordt afgerond.

Al snel werd duidelijk dat Merkato binnen Knipping ook breder inzetbaar was dan alleen als 3D-configurator voor dakkapellen. Daarom wordt onze software inmiddels ook ingezet voor andere producten uit het assortiment én als welkome aanvulling op het aansturen van het productieproces.

Knipping 3D

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Logo Knipping