De kracht van de energietransitie: drie nieuwe, groene klanten

Duurzaamheid is hot! De energietransitie is in volle gang en dat merken wij ook in de aanstroom van onze nieuwe klanten. In dit bericht stellen we daarom graag drie nieuwe klanten aan u voor: drie klanten die overtuigd zijn van de kracht van groen. We vinden het fantastisch dat deze duurzame bedrijven Merkato voortaan betrekken in hun dagelijkse werkzaamheden! 

Hyzon Motors

‘Zero compromise’ – zo luidt de lijfspreuk van het Amerikaanse Hyzon Motors. Zij leveren waterstofaangedreven zware vrachtwagens, bussen en touringcars.  

Het bedrijf groeit internationaal als kool, met alle bekende problemen op het gebied van standaardisatie, pricing, meertaligheid en uitstraling van dien.  

Ook leuk: in het verlengde van de klimaattop in november 2021 te Glasgow, publiceerde de NOS een mooi item over hoe Hyzon nu al klaar is voor uitstootvrij rijden. Klik hier om het item te bekijken.

 

Hyzon klant quootz merkato

Tapp-E

Het Brabantse Tapp-E is een modern bedrijf dat modulaire laadmodules levert voor hekwerk, waardoor er geen losse laadpalen nodig zijn.  

Het berekenen van de elektrische installatie kan behoorlijk complex worden. Door de kennis vast te leggen in de configurator, konden de verkopers direct aan de slag. En dat was maar goed ook, want de eerste internationale beurs vond plaats binnen slechts zes weken na de eerste kennismaking.

tapp-e1

Alfen

Zeg je slimme elektriciteitsoplossingen, dan zeg je Alfen: ‘Het elektriciteitsnetwerk van de toekomst’!  

De visie van Alfen is om steeds meer modulair en gestandaardiseerd te produceren. Het is daarbij belangrijk om controle te hebben over de orderintake. Tegelijkertijd groeide ook de behoefte aan een bestelportaal voor klanten.

alfen2

Als u benieuwd bent naar wat Merkato kan betekenen voor uw bedrijf, kunt u gerust (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen via +31 (0)88 637 5286 ofinfo@quootz.nl.Wij helpen u graag!  

Wilt u Merkato liever eerst zelf ervaren? Viadeze link kunt u inloggegevens aanvragen om de demo-omgevingeens rustig te bekijken. In de demo-omgeving ziet u hoe Merkato u eerst helpt het juiste product te selecteren. Vervolgens genereert de configurator ook direct de offerte die hoort bij het geselecteerde product – foutloos en klantspecifiek!  

Bekijk ook de vorige blogs: