Hyzon Motors

‘Zero compromise’ – zo luidt de lijfspreuk van het Amerikaanse bedrijf Hyzon Motors. Zij leveren waterstofaangedreven zware vrachtwagens, bussen en touringcars. En wie in het kader van zero compromise op het gebied van óók CPQ geen compromissen wil sluiten, kiest natuurlijk voor Merkato.

Om de Europese markt nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hyzon in het Noord-Nederlandse Hoogezand een locatie geopend, onder leiding van rasondernemers Carl en Max Holthausen (vader en zoon). Fun fact: Max haalde in 2018 wereldwijd het nieuws door zijn Tesla uit te rusten met een brandstofcel: de Hesla.

Het bedrijf groeit internationaal als kool, met alle bekende problemen op het gebied van standaardisatie, pricing, meertaligheid en uitstraling van dien.

Ook leuk: in het verlengde van de klimaattop vorige maand in Glasgow, publiceerde de NOS een mooi item over hoe Hyzon nu al klaar is voor uitstofvrij rijden. Klik hier om het item te bekijken.

Nadat Hyzon van klanten en eigen medewerkers meermaals werd getipt over Merkato, nam het bedrijf contact op met Quootz.

We vinden het fantastisch dat dit vooraanstaande, duurzame en hypermoderne bedrijf Merkato voortaan dagelijks betrekt in hun dagelijkse werkzaamheden.

nieuwe klant quootz Hyzon

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Hyzon klant quootz merkato