Duport

Duport is één van de hoofdrolspelers als het gaat om bemestingstechniek. Van zodenbemesters tot machines voor vloeibare kunstmest, van pomptankwagens tot vacuümtanken en andere machines: Duport levert het.  

Het Dedemsvaartse bedrijf bevond zich in een heus volledig transformatieproces, waarbij alle interne en externe werkprocessen onder de loep werden genomen en (indien nodig) op de schop gingen. Vanuit verschillende werkgroepen klonk het verzoek om een configurator. Met name om sneller offertes op te kunnen stellen, om vaarwel te kunnen zeggen tegen de welbekende, onhandige Excellijsten en om de kwaliteit van offertes te kunnen waarborgen. Iedere salesmedewerker stelde voorheen namelijk offertes op aan de hand van eigen templates in Word. Lovende via-via-referenties en de demo-omgeving van Merkato wisten Duport te overtuigen voor Quootz te kiezen.

 

Van impelen tractor

Merkato zorgt ervoor dat offertes voortaan eenvoudig, snel en correct worden opgesteld in een gecontroleerde omgeving (waardoor de kwaliteit gegarandeerd en gecontroleerd kan worden) en mét de mogelijkheid tot maatwerk. Ook wordt Merkato internationaal gebruikt voor de integrale ondersteuning van het sales-apparaat.

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Duport traktor