Moeyersons

Het Belgische bedrijf Moeyersons is al meer dan 60 jaar een gevestigde naam in de wereld van kastopbouw op opleggers en vrachtwagens én voor herstellingen en herstelwerkzaamheden. Kwaliteit is de belangrijkste kernwaarde binnen hun filosofie. Maar Moeyersons was ook klaar voor een configurator, om die kernwaarde nóg een extra boost te geven.  

En dus mag Merkato ten eerste aan de slag met het optimaliseren en versnellen van het offerteproces. Moeyersons had immers de wens om de offertes voor de herstelwerkzaamheden sneller op te stellen. Herstelwerkzaamheden linken aan een configurator is wellicht geen directe of voor de hand liggende match, maar wel een match made in heaven, omdat het volledig aansluit bij onze visie. Ook in herstelwerk zitten namelijk terugkerende (en dus te automatiseren) elementen. De werkvoorbereiding van deze werkzaamheden wordt flink ingekort, door gebruik te maken van standaard herstel-items (zoals materiaal, werkplek, uren) vanuit de ERP-software. Hierdoor kan Merkato kan in een handomdraai een herstel-BOM of aanbieding aanmaken. Ook wordt de werkbon direct doorgeschoten naar het ERP-systeem.  

Daarnaast zal Merkato de komende 12 maanden een database bouwen voor Moeyersons, waarmee het bedrijf dankzij slimme algoritmes steeds geautomatiseerder schadeafhandelingen kan voorspellen. Ten slotte zorgt Merkato natuurlijk ook voor de offertes voor de brede variëteit aan voertuigen die Moeyersons kan leveren.  

Met andere woorden: een allround inzet van onze flexibele software en geavanceerde analysetools! 

Productie van KTV

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Moeyersons vrachtwagen

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Isah Business Software

Meer informatie over Isah Business Software