Tapp-E

Het Brabantse Veldhoven is de thuishaven van Tapp-E: een modern bedrijf dat modulaire laadmodules voor hekwerk levert. Omdat de laadpunten op het hekwerk worden gemonteerd, zijn er geen losse laadpalen nodig. Dat scheelt niet alleen een hoop ruimte ten opzichte van de traditionele systemen, maar ook een hoop gedoe: er hoeven immers geen kabels ingegraven te worden. Hierdoor kan er bovendien altijd makkelijk worden opgeschaald. 

Via de eigen ERP-leverancier kwam Tapp-E uit bij Merkato van Quootz. Het berekenen van de elektrische installatie kan namelijk behoorlijk complex worden. Door de kennis vast te leggen in de configurator, konden de verkopers direct aan de slag. En dat was maar goed ook, want dit nieuwe concept van moederbedrijf B&G Hekwerk moest snel in de markt worden gezet. Sterker nog: de eerste internationale beurs vond plaats binnen slechts zes weken na de eerste kennismaking.  

Ten slotte maakt Tapp-E ook gebruik van de meertaligheid van Merkato en kunnen de resellers dankzij de software ook uniforme en gelikte offertes opstellen.  

tapp-e3
tapp-e4

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan tapp-e1