KEMPF Fahrzeugbau

Het Duitse KEMPF Fahrzeugbau bouwt en onderhoudt een brede variëteit aan opbouwen en getrokken materieel voor de Europese afzetmarkt. Het bedrijf heeft twee vestigingen in Duitsland en een fabriek in Polen. En voortaan doet KEMPF beroep op de Duitstalige versie van Merkato!  

KEMPF besloot het oude, tekstgebaseerde offertesysteem de deur uit te doen en vol te gaan voor Merkato. In de oude situatie had het bedrijf moeite om controle te krijgen over de order-instroom. Vanuit daar ontstond de wens om meer te standaardiseren.  

Naast dat Merkato gaat zorgen voor mooiere offertes, gaat het ook een koppeling maken met het nieuwe ERP-systeem van KEMPF. Zo kunnen de commerciële wensen waar mogelijk direct worden vertaald naar technische informatie én productinformatie.  

De keuze werd gebaseerd op het grote technische potentieel van onze software, de naadloze integratie met het ERP-systeem en het enthousiasme van andere bedrijven in dezelfde business. Leuke anekdote: de deal is bekrachtigd tijdens een heerlijk diner, verzorgd door de eigenaar van KEMPF en diens vrouw.  

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan