9540

Wajer Yachts

Wajer Yachts maakt gebruik van Merkato!

De in 1992 opgerichte bouwer van zeer luxe motorjachten, Wajer Yachts, heeft Merkato gekozen voor het maken van haar offertes. Het bedrijf was met spoed op zoek naar software waarmee zij wereldwijd offertes kan uitbrengen voor het zogeheten Wajer Care.

Met een tablet of laptop in de aanslag loopt de Wajer adviseur om en in de boot. Ter plekke kan hij alle mogelijke onderhouds- en serviceproducten voor het specifieke schip invoeren en direct een foutloze offerte presenteren. Het afgesproken onderhoud wordt vervolgens gedurende de wintermaanden uitgevoerd.

Hierdoor wordt het hoge service- en onderhoud level passend bij het klassemerk Wajer hooggehouden.

Snelheid

Naast de snelheid van Merkato, de eenvoudige meertaligheid en het uitgebreide rollen en rechten systeem binnen Merkato heeft Wajer voor Merkato gekozen omdat het snel en gemakkelijk geĆÆmplementeerd kan worden. Hierdoor kan Wajer binnen 2 maanden wereldwijd de volledige Wajer Care op Merkato draaien. Net op tijd voor het komende winterseizoen.

Toekomst

Na het inrichten van Wajer Care zullen ook alle jachten met alle honderden opties en regels in Merkato worden gezet. Verkopers wereldwijd kunnen dan snel en foutloos een Wajer boot personaliseren en configureren voor klanten.

Wajer Yachts

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Wajer