Wajer Yachts

Wajer Yachts maakt gebruik van Merkato!

De in 1992 opgerichte bouwer van zeer luxe motorjachten, Wajer Yachts, heeft Merkato gekozen als partner in het opstellen van de offertes. Het bedrijf was met spoed op zoek naar software om wereldwijd offertes te kunnen uitbrengen voor Wajer Care.

Met een tablet of laptop in de aanslag, loopt de Wajer-adviseur om en in de boot. Alle mogelijke onderhouds- en serviceproducten voor het specifieke schip worden ter plekke ingevoerd. Ook kan de adviseur direct een foutloze offerte presenteren. Het afgesproken onderhoud wordt vervolgens uitgevoerd tijdens de wintermaanden. Door deze manier van werken, wordt het hoge service- en onderhoudslevel – dat onlosmakelijk is verbonden met het Wajer-merk – hooggehouden.

Snelheid

Naast de snelheid van Merkato, de eenvoudige meertaligheid en het uitgebreide rollen- en rechtensysteem binnen Merkato, koos Wajer Yachts voor Merkato vanwege de snelle en gemakkelijke implementatie. Hierdoor kon Wajer Yachts binnen twee maanden wereldwijd de volledige Wajer Care op Merkato draaien. Net op tijd voor het komende winterseizoen.

Toekomst

Na het inrichten van Wajer Care, zullen ook alle jachten met alle honderden opties en regels in Merkato worden opgevoerd. Verkopers wereldwijd kunnen dan snel en foutloos Wajer-boten personaliseren en configureren voor klanten.

Wajer Yachts

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Wajer