Vier nieuwe Quootz-klanten

Met trots kunnen we wederom vier nieuwe Quootz-klanten aan u voorstellen. Een gouden hand zelfs, al zeggen we zelf! We stellen hen hieronder graag aan u voor.  

We kijken enorm uit naar de samenwerkingen en zijn blij met het vertrouwen dat deze bedrijven hebben in Quootz en Merkato.  


MAN Truck en Bus Nederland

MAN Truck levert vrachtwagens voor bouw-, tractie-, distributie- en langeafstandsverkeer en MAN Bus levert allerlei soorten bussen: van stadsbussen, streekbussen en touringcars tot chassis. Alle voertuigen hebben één ding gemeen: ze voldoen aan de merkwaarden. En in het verlengde van die merkwaarden kwamen MAN Truck en MAN Bus uit bij Merkato, in hun zoektocht naar ondersteuning bij de verkoop van de accessoires.  

 Klik hier om het hele verhaal van MAN Truck en Bus te lezen 

Innovatec

Precies tussen Gorinchem en Culemborg ligt Asperen: de thuisbasis van Innovatec. Dit toonaangevende bedrijf richt zich volledig op innovatieve broerderijautomatisering. Het levert maatwerkproductielijnen en idem oplossingen – en dat over de hele wereld. Vanwege de fikse modularisatie van het portfolio, koos het bedrijf voor Merkato.  

Klik hier om het hele verhaal van Innovatec te lezen

 


MAFO Industrial Washing

Het in Hengelo gevestigde MAFO Industrial Washing levert (maatwerk)oplossingen voor industriële was- en drooginstallaties. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaarden en jarenlange ervaring behoren ze tot het hoogste segment in de markt.  

MAFO groeit hard en hierdoor kost het opstellen van offertes steeds té veel tijd. Het ideale scenario is dat aanvragen via de website behandeld kunnen worden, maar dat is zonder de inzet van een configurator niet mogelijk. Merkato gaat dit waarmaken.  

Klik hier om het hele verhaal van MAFO te lezen

Polyketting

‘Experts in accumulation and conveying technology’ – zo is te lezen op de website van Polyketting. Met andere woorden: het bedrijf verzorgt oplossingen voor accumulatie-technologie en productielijnen. Het bedrijf had als probleem dat elke order als nieuw engineeringproject werd opgepakt – óók de producten die in hoge aantallen in serie werden gemaakt.  

Het was dus tijd om alle kennis vast te leggen in een configurator, zodat de medewerkers die beschikken over deze kennis zich kunnen richten op hun dagelijkse werkzaamheden.   

Klik hier om het hele verhaal van Polyketting te lezen

 

Quootz industrie foto 1


Als u benieuwd bent naar wat Merkato kan betekenen voor uw bedrijf, kunt u gerust (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen via +31 (0)88 637 5286 ofinfo@quootz.nl.Wij helpen u graag! 

Wilt u Merkato liever eerst zelf ervaren? Viadeze link kunt u inloggegevens aanvragen om de demo-omgevingeens rustig te bekijken. In de demo-omgeving ziet u hoe Merkato u eerst helpt het juiste product te selecteren. Vervolgens genereert de configurator ook direct de offerte die hoort bij het geselecteerde product – foutloos en klantspecifiek!  

Bekijk ook de vorige blogs: