MAFO Industrial Washing

Het in Hengelo gevestigde MAFO Industrial Washing levert (maatwerk)oplossingen voor industriële was- en drooginstallaties. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaarden en jarenlange ervaring behoren ze tot het hoogste segment in de markt. Hun specialiteit? Het ontwerpen en produceren van industriële wasinstallaties voor de voedsel- en de metaalbewerkingsindustrie. 

MAFO groeit hard en hierdoor kost het opstellen van offertes steeds té veel tijd. Het ideale scenario is dat aanvragen via de website behandeld kunnen worden, maar dat is zonder de inzet van een configurator niet mogelijk. Merkato gaat dit waarmaken.  

Een ander probleem dat samenhangt met de offertes, is dat ze erg technisch van aard zijn. Daarom wil MAFO dat de link tussen de functie en de oplossing in de offerte wordt vastgelegd. Het doel is dat Merkato met een goede probleemomschrijving automatisch een technische oplossing gaat bieden.  

Ten slotte kan de lay-out van de offertes een make-over gebruiken én is de meertaligheidsfunctie erg belangrijk vanwege het internationale karakter van het bedrijf.  

Al met al een ideale klus voor onze configurator Merkato! 

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Mafo nieuwe klant quootz