Quootz nieuwsbrief december 2021

Sinterklaas is terug in Spanje, kerst staat voor de deur en in no-time is het alweer 2022. Een mooi moment om de balans op te maken door even terug te blikken op de afgelopen maanden. Want Quootz heeft uiteraard weer allerlei mooie ontwikkelingen doorgevoerd in onze configurator Merkato en ook zijn we nieuwe, fantastische samenwerkingen aangegaan.

Nieuwe blog: Koppelingen, integraties en andere spannende relaties

Geregeld schrijven we blogs waarin we een onderwerp behandelen op het gebied van engineering, sales- en/of procesoptimalisatie. In de meest recente blog (‘Koppelingen, integraties en andere spannende relaties’) nemen we u mee in de fascinerende wereld der koppelingen en integraties. In deze eerste blog van dit tweeluik zoomen we in op het koppelen met CRM- en ERP-systemen.

Ook een stukje techniek en een moment van (zelf)reflectie komen aan de orde. In het nog te publiceren tweede deel van dit tweeluik staan we stil bij de koppelingen waar nog kansen liggen en die uw processen nóg verder kunnen optimaliseren. Stay tuned, dus!

Klik hier om de blog te lezen!

Hyzon Motors: zero emission, zero compromise!  

‘Zero compromise’ – zo luidt de lijfspreuk van het Amerikaanse Hyzon Motors. Zij leveren waterstofaangedreven zware vrachtwagens, bussen en touringcars. En wie in het kader van zero compromise op het gebied van óók CPQ geen compromissen wil sluiten, kiest natuurlijk voor Merkato. En zo geschiedde!

Om de Europese markt nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hyzon in Hoogezand een locatie geopend, onder leiding van rasondernemers Carl en Max Holthausen (vader en zoon). Het bedrijf groeit internationaal als kool, met alle bekende problemen op het gebied van standaardisatie, pricing, meertaligheid en uitstraling van dien. De oplossing lag in het inschakelen van Merkato.  


Ook leuk: in het verlengde van de klimaattop vorige maand in Glasgow, publiceerde de NOS een mooi item over hoe Hyzon nu al klaar is voor uitstootvrij rijden.

Klik hier om het item te bekijken.


We vinden het fantastisch dat dit vooraanstaande, duurzame en hypermoderne bedrijf Merkato voortaan betrekt in hun dagelijkse werkzaamheden.

Welkom bij Quootz 

Onderstaand een greep uit enkele nieuwe klanten en hoe zij onze software inzetten. 


MAFO Industrial Washing

Het in Hengelo gevestigde MAFO Industrial Washing levert (maatwerk)oplossingen voor industriële was- en drooginstallaties. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaarden en jarenlange ervaring behoren ze tot het hoogste segment in de markt.

MAFO groeit hard en hierdoor kost het opstellen van offertes steeds té veel tijd. Het ideale scenario is dat aanvragen via de website behandeld kunnen worden, maar dat is zonder de inzet van een configurator niet mogelijk. Merkato gaat dit waarmaken.

Klik hier om het hele verhaal van MAFO te lezen


Polyketting

‘Experts in accumulation and conveying technology’ – zo is te lezen op de website van Polyketting. Met andere woorden: het bedrijf verzorgt oplossingen voor accumulatie-technologie en productielijnen. Het in Zelhem (Oost-Nederland) gevestigde bedrijf had als probleem dat elke order als nieuw engineeringproject werd opgepakt – óók de producten die in hoge aantallen in serie werden gemaakt.

Het was dus de hoogste tijd om alle kennis vast te leggen in een configurator, zodat de medewerkers die beschikken over deze kennis zich kunnen richten op hun dagelijkse werkzaamheden. Onze configurator gaat zorgen voor een ideale invulling van deze rol.

Klik hier om het hele verhaal van Polyketting te lezen


Ondanks dat het natuurlijk wederom een gek en met onzekerheden gevuld jaar was (en nog steeds is), kijken wij ook dit jaar ontzettend tevreden terug op de laatste twaalf maanden. We zijn erg blij met alle nieuwe samenwerkingen, mooie projecten en alle andere interessante ontwikkelingen. Ook in 2022 houden we u graag weer op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Quootz. Volgt u ons bijvoorbeeld ook al op LinkedIn? Hier delen we geregeld nieuwtjes over (onder andere) Merkato.

Hopelijk gaat u hele mooie feestdagen tegemoet en komen u en uw geliefden de komende tijd gezond door. Blijf sterk!

Wij kijken uit naar 2022: weer een jaar waarin Merkato verschillende bedrijven uit allerlei sectoren mag ondersteunen als product- en/of sales-configurator.

Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of info@quootz.nl. 

Bekijk ook de vorige blogs:

Linkedin Afbeelding Quootz meeting