Alfen

Zeg je slimme elektriciteitsoplossingen, dan zeg je Alfen: ‘Het elektriciteitsnetwerk van de toekomst’! Dit in Almere gevestigde bedrijf bouwt en levert diverse elektrotechnische systemen: van transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpalen voor elektrische auto’s tot een breed scala aan overige producten en diensten. 

De visie van Alfen is om steeds meer modulair en gestandaardiseerd te produceren. Het is daarbij belangrijk om controle te hebben over de orderintake. Tegelijkertijd groeide ook de behoefte aan een bestelportaal voor klanten. Dit is natuurlijk een koud kunstje voor Merkato! 

Dankzij Merkato kan Alfen zich in volle aandacht storten op de gestelde doelen. Omdat alle kennis eenvoudig is vastgelegd in de configurator (zonder dat de medewerkers hier enige programmeerkennis voor nodig hadden) én omdat Merkato standaard al verschillende mogelijkheden biedt om een klantportaal te realiseren, kan ook dit snel gerealiseerd worden. Maar bovenal zorgt Merkato voor controle over het verkoopproces waarmee de basis gelegd wordt voor verdere standaardisatie en een modulaire aanpak.  

alfen3

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan alfen2