Zoektocht naar innovatie en stabiliteit leidt Kraker Trailers Axel B.V. naar Quootz

Kraker Trailers Axel B.V. – een Nederlandse organisatie met dealers over de hele wereld – produceert sterke en betrouwbare schuifvloertrailers. Dat doen zij door continu de feedback van gebruikers mee te nemen in de ontwikkeling, te blijven innoveren en het juiste materiaal op de juiste plaats te gebruiken. Wanneer je zelf zo innovatief bent, is het belangrijk dat je sales- en productconfigurator daarin mee kan. Kraker Trailers Axel liep echter tegen de limieten aan van de configurator die gebruikt werd. Met de groeiende behoeften aan functionaliteit en ondersteuning, besloot Kraker Trailers Axel op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing.

De zoektocht naar betrouwbaarheid, stabiliteit en innovatie
De organisatie gaat, in de wereld van schuifvloertrailers, altijd voor de meest effectieve en betrouwbare oplossing voor de lange termijn. Het is niet voor niets dat zij zelf vijf jaar garantie op hun trailers bieden en het is dan ook niet vreemd dat ze dezelfde kwaliteiten zochten in hun nieuwe configurator. De zoektocht naar stabiliteit, zekerheid en technische innovatie bracht hen bij Quootz. Als marktleider kwam Quootz al snel bovendrijven en Merkato bleek een modern en technisch geavanceerd systeem dat niet te vergelijken is met andere systemen op de markt. Na goede gesprekken, commitment van beide kanten en een uitgebreide rondleiding door de indrukwekkende fabriek van Kraker Trailers Axel als “part of the deal”, is de samenwerking beklonken.

Kraker Trailers

Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen
Waar Kraker Trailers Axel voorheen het gevoel had met nieuwe idee├źn tegen de beperkingen van de configurator aan te lopen, kan er nu weer met een frisse blik vooruit gekeken worden. Merkato zorgt ervoor dat zij weer naar mogelijkheden kunnen kijken. Functionaliteiten die lastig te realiseren waren, blijken in Merkato standaard beschikbaar te zijn. Bovendien blijkt het onderhoud van het systeem veel eenvoudiger te zijn.

Gebruiksvriendelijkheid en uniformiteit voor dealers
De dealers van Kraker Trailers Axel bevinden zich over de hele wereld. Dat kan het lastig maken om op uniforme wijze te configureren en offertes uit te brengen, zeker wanneer een configurator niet kan meegroeien en niet de juiste functionaliteiten aanbiedt. De functionaliteiten, gebruiksvriendelijkheid en frisse look en feel van Merkato vallen enorm in de smaak bij de dealers, waardoor ook hun werk leuker en makkelijker wordt.

Kraker Trailers

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Kraker Trailers Quootz

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met

Meer informatie over Infor LN Meer informatie over SugarCRM