Infinity Repair

Infinity Repair maakt duurzame stap naar Merkato Next Generation

Houten kozijnen hebben onderhoud nodig en kunnen aangetast raken en kwetsbaar worden. Je kunt natuurlijk zo’n kozijn compleet vervangen, maar is het niet duurzamer om hem weer op te lappen, zodat dit kozijn nog weer jarenlang meegaat? Infinity Repair heeft een innovatief reparatieconcept voor houten kozijnen. Met een geprefabriceerd deelelement van hoge kwaliteit vervangen ze kwetsbare delen van houten kozijnen. Het resultaat is dat er een hernieuwd kozijn ontstaat met een aanzienlijke levensduurverlenging.

Infinity Repair

Gegevens over een houten kozijn en de reparatie ervan, moeten natuurlijk wereldwijd ‘in het veld’ ingevoerd worden. Dat kan alleen een gecertificeerde licentiehouder doen. Enkel zij mogen het systeem van Infinity Repair aanbieden, leveren en/of monteren en deze gegevens dus invoeren. Met behulp van portable devices wordt deze informatie, vanaf steigers en in regen of zonneschijn, ingevoerd. Het is dan wel handig als dit snel, gebruiksvriendelijk en correct gebeurt. Met behulp van Merkato is dit mogelijk! Merkato valideert direct de informatie, waarna met een hoge mate van automatisering het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

Nadat Infinity Repair al lange tijd naar wens heeft gewerkt met Merkato, hebben ze begin 2023 gekozen voor de overstap naar onze next gen-versie. Deze biedt hen een gemoderniseerde user-interface, meer mogelijkheden in look & feel, diverse nieuwe functionaliteiten en het is nóg eenvoudiger geworden om nieuwe producten en teksten toe te voegen!

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Infinity