Innovaties in parkeren, beveiligen en vervoeren: Merkato ondersteunt het met deze nieuwe klanten!

Dat de voordelen van Merkato niet voorbehouden zijn aan één specifieke sector, dat is inmiddels al bekend. Maar ook voor ons is het fantastisch om te zien in welke branches we meerwaarde kunnen bieden met onze CPQ-oplossing. Dit keer gaan we van parkeren tot aan toegangs- en beveiligingssystemen en zitten we ook nog eens in de wereld van de schuifvloertrailers. We zijn ontzettend blij met deze nieuwe klanten en de bijdrage die we met Merkato kunnen leveren. Samen gaan we voor gemak, consistentie en mooie, foutloze output voor de eindklant!

 

Merkato vindt haar plek bij IP Parking

Iedereen die een auto bezit, doet het regelmatig: even de auto in een parkeergarage of op een betaalde parkeerplaats zetten. Fluitje van een cent. Echter zit daarachter een wereld vol mogelijkheden, van kentekenherkenning tot contactloos betalen of zelfs belparkeren. Een wereld waarin IP Parking pionier is en al 15 jaar innoveert. IP Parking groeit enorm en levert haar parkeeroplossingen vooral in Europa en de US. Daar hoort ook professionele tooling bij, zoals een CPQ-oplossing. Na een screening op het gebied van informatiebeveiliging (ISO27000) en de beschikbaarheid van onze applicatie, mochten we voor IP Parking aan de slag. Met mooie resultaten! Lees er in het complete verhaal meer over.

dormakaba
Offertes die net zo slim en betrouwbaar zijn als de toegangs- en beveiligingsoplossingen van dormakaba

Dat aanraakvrije toegangssysteem in het ziekenhuis? Het digitale toegangsbeheer en elektronische deurslot in het hotel waar je onlangs een weekend verbleef? Die slimme en snelle boardingpasscontrole op het vliegveld? Het kan maar zo afkomstig zijn van dormakaba! In diverse marktsectoren levert dormakaba, een Zwitsers bedrijf met kantoren in 130 landen – waarvan drie in Nederland, innovatieve en betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen. Maar zo innovatief en betrouwbaar was het configuratieproces van dormakaba helaas niet. Verkopers waren veel tijd kwijt aan het maken van offertes in diverse configuratoren, waar ook nog eens inconsistente en foutieve output uitkwam. Dat moest sneller, slimmer, gebruiksvriendelijker en uiteraard volledig foutloos! Met alle data en regels in Merkato en de rest van de systemen en configuratoren de deur uit, is dit gelukt. Een offerte voor twee draaideuren en 45 sloten met een toegangscontrolesysteem op basis van tags? Geen enkel probleem! Alles staat in één offerte, met een consistente lay-out, één prijs en uiteraard ook nog eens in de juiste voertaal.

Zoektocht naar innovatie en stabiliteit leidt Kraker Trailers Axel B.V. naar Quootz

Kraker Trailers Axel B.V. – een Nederlandse organisatie met dealers over de hele wereld – produceert sterke en betrouwbare schuifvloertrailers. Dat doen zij door continu de feedback van gebruikers mee te nemen in de ontwikkeling, te blijven innoveren en het juiste materiaal op de juiste plaats te gebruiken. Wanneer je zelf zo innovatief bent, is het belangrijk dat je sales- en productconfigurator daarin mee kan. Kraker Trailers Axel liep echter tegen de limieten aan van de configurator die gebruikt werd. Met de groeiende behoeften aan functionaliteit en ondersteuning, besloot Kraker Trailers Axel op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing. Hoe Merkato hen helpt op het gebied van eenvoud in onderhoud, gebruiksvriendelijkheid en uniformiteit voor alle dealers wereldwijd, lees je in dit klantverhaal!