Merkato maakt interne processen net zo solide als de hekwerken van VMG Versteeg Metaal Groep

Wat hebben appartementencomplexen, woontorens en woonzorgcomplexen gemeen? Er zijn ontzettend veel balkon-, galerij- en traphekken voor nodig. En dat is waar Versteeg Metaal Groep (VMG) goed in is. Al 60 jaar maakt dit familiebedrijf, vanuit Noord-Brabant, stalen en aluminium hekwerk met behulp van innovatieve productietechnieken. De technieken die echter verouderd waren, zaten in de manier waarop er van sales tot aan productie gewerkt werd. Daar moest wat aan veranderen!

Samenwerking verbeteren met CPQ software Merkato

Via klanten van Quootz die in dezelfde industrie als VMG werkzaam zijn, kwam VMG Quootz en Merkato op het spoor. De wens was helder: de samenwerking tussen afdelingen moest verbeterd worden, verouderde methodes en (zelfgebouwde) systemen moesten de deur uit, het aantal fouten moest verminderd worden en het tijdspad van sales tot en met productie moest verkort worden. De nieuwe directeur bij VMG vond dat het tijd was voor een moderniseringsslag. Iets waar wij gelukkig goed bij kunnen helpen.

Integraties maximaliseren profijt

Bij VMG wordt gewerkt met bouwsoftware Bluebeam, CAD-software CREO en ERP-pakket Isah. Het proces verloopt nog sneller en foutlozer wanneer deze systemen gekoppeld zijn met Merkato. Zo wordt de input gegenereerd met behulp van Bluebeam binnen enkele seconden verwerkt tot een volledige projectstructuur in Merkato. Daar kunnen soms wel honderden hekwerken in zitten! Wanneer op basis van de input ook nog eens automatisch de CAD-tekeningen worden gegenereerd, is er natuurlijk sprake van een enorme tijdwinst. Met deze integraties is het hek van de dam op het gebied van mogelijkheden voor VMG!

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan VMG

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met

Meer informatie over Creo Meer informatie over Isah Business Software