Merkato opent de deur naar eenvoud en gemak voor Duffet Door Solutions

Van automatische deuren, deuren met toegangscontrole tot en met roldeuren: Duffet Door Solutions in Nieuw-Zeeland voorziet je van al het high-end deurmateriaal dat je nodig hebt. Het bedrijf, dat onderdeel is van het Zweedse Assa Abloy, maakt gebruik van een dealernetwerk in Nieuw Zeeland om te verkopen. Met behulp van een configurator maakten ze samenstellingen en prijzen voor deuren, maar deze was verouderd, lastig te onderhouden en slechts één persoon wist hiermee te werken. Dat is op de lange termijn geen houdbare oplossing. Via hun ERP-leverancier Exact en de diverse referenties die Quootz al heeft binnen Assa Abloy, kwam Duffet Door Solutions bij ons uit om dit probleem te verhelpen.

Niets blijkt meer moeilijk met Merkato

Van tevoren dachten onze contactpersonen bij Duffet Door Solutions dat vele eisen en wensen ‘moeilijk’ zouden zijn. Ze hadden immers al wat voorkennis opgedaan over andere partijen met een configurator-oplossing. Na een demo bleek echter dat al deze situaties eenvoudig opgelost konden worden in Merkato. Zonder enige moeite konden we dit demonstreren en de organisatie was daarom ook al snel overtuigd! Dat andere partijen volgens Duffet Door Solutions niet eens in de buurt kwamen bij de kwaliteit van onze oplossing, vonden we een ontzettend mooi compliment.

Koppelen en waarde toevoegen

Door Merkato te koppelen met het CRM-pakket van de organisatie en ERP-pakket Exact Globe, halen we de maximale waarde uit de configurator. Eén bron van productdata, waarop in Merkato kennisregels toegepast worden om consistent en foutloos te configureren. Ondertussen richt Duffet Door Solutions Exact Synergy in, zodra dit gereed is zal er een nieuwe koppeling gemaakt worden.

Nog meer mooie projecten

Met Merkato heeft Duffet Door Solutions een toekomstbestendige en beheersbare configurator in huis, dat verkoop via het dealernetwerk eenvoudig maakt. En dit is slechts het eerste project uit een veel groter project, waarbij tevens een aantal andere bedrijven in Nieuw-Zeeland, Australië en de Pacific van Merkato voorzien worden. Bij Duffet Door Solutions was het ‘part of the deal’ dat onze consultant in hun auto reed, we zijn benieuwd hoe dit bij de rest van de projecten gaat! 😉

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Exact Business Software

Meer informatie over Exact Business Software