SIEPLO

Geen concessies doen: dát is belangrijk voor SIEPLO. En precies daarom koos SIEPLO voor Merkato! Dit bedrijf uit Lunteren ontwikkelt duurzame voersystemen voor de agrarische sector. Vanuit Nederland worden deze slimme oplossingen om koeien, kalveren, geiten en schapen te voeren – via een netwerk van dealers – verscheept naar veehouders over de hele wereld.  

De dealers hadden veel moeite om alle verschillende machines op de juiste manier aan te bieden. Er was té veel ruimte voor maatwerk en dit belemmerde de standaardisatie in de fabriek. Sinds de implementatie zorgt Merkato voor controle over de input van de fabriek.  

 

Alle dealers kunnen nu dezelfde aanbiedingen doen, waardoor er zicht is op wat er wereldwijd wordt verkocht. Deze uniformiteit levert SIEPLO een flinke tijdsbesparing op en dus kan het bedrijf zich weer richten op verdere groei. Uiteraard is ook de meertaligheid van de configurator belangrijk, gezien de internationale afzetmarkt. SIEPLO is momenteel live met hun Greenline-serie – de Redline-producten volgen weldra!

Salesforce en RidderIQ

Merkato werd verder naadloos geïntegreerd in Salesforce en dankzij de door www.flexproces.com geleverde standaard koppeling met RidderIQ is het hele proces nu “waterdicht”. Dit levert SIEPLO in vele opzichten enorme besparingen op.  De toenmalig hoofdengineer van SIEPLO (Gerhard van Ooijen) heeft alle producten volledig gestandaardiseerd. Toen hij hiermee klaar was, was er meer dan genoeg tijd over om een mooie product configurator te bouwen. Sterker nog: SIEPLO had de productstructurering vooraf dusdanig goed voorbereid, dat de configurator voor de eerste twaalf machines al gereed was vóórdat de training überhaupt was ingepland.

En last but not least: als producten al wel bestaan in Merkato maar nog niet in Salesforce, worden ze hier alsnog automatisch in aangemaakt. De prijzen zoals ze in Merkato zijn opgenomen, worden dan gebruikt om de quote correct te kunnen vullen in Salesforce. Efficiëntie ten top!

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan sieplo

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met

Meer informatie over Salesforce Meer informatie over Ridder