Merkato ondersteunt met luxe-ervaring de belofte van M2M Solids

Wanneer u uzelf even wilt opfrissen in een hotel in het luxe segment, is er een reële kans dat u voor een wastafel staat van M2M Solids. Hun high-end wastafels voor de hospitality-branche zijn echte blikvangers en worden op maat gemaakt voor unieke ruimtes. Bij het configureren van zo’n wasbak komt dan ook behoorlijk wat kijken. Een foutje is snel gemaakt en de gevolgen daarvan zijn helaas vrij kostbaar.

Configureren én visualiseren met Merkato als CPQ-oplossing

Omdat elke ruimte uniek is, vergt het configureren van deze luxe wasbakken behoorlijk veel invoer. De klanten van M2M kunnen hun product zelf samenstellen en configureren. Daarom heeft het bedrijf gekozen voor de krachtige configurator van Merkato. Klanten kunnen zo in een handomdraai gelikte en klantvriendelijke 3D-visualisaties genereren in de visueel gepersonaliseerde tool.

Dankzij Merkato kunnen er geen onjuiste combinaties van afmetingen, opties en/of extra’s meer worden verkocht. Tegelijkertijd ziet de klant in 3D precies hoe de wasbak eruit komt te zien. Finetunen is dus direct mogelijk. Wanneer een project vervolgens wordt verkocht, genereert Merkato ook nog eens met één druk op de knop de juiste output voor de aansturing voor de freesmachines. Heel veel makkelijker wordt het niet!

Visuele luxe

Maar het gemak stopt niet bij de praktische invulling! De configurator is namelijk volledig te realiseren in de eigen look-and-feel. Een ontwerp van een designer (UX/UI) kan dus praktisch 1 op 1 gebouwd worden. Zo begint de luxe-ervaring van M2M al bij het openen van de tool. Voor M2M hebben we gespeeld met de visuele elementen. Denk aan de kleurstellingen, locatie en indeling van het menu, de vorm van de knoppen, verschillende achtergronden, koppenstructuur, etc. In Merkato kunnen verschillende stijlen en visuele elementen flexibel én overtuigend worden geïntegreerd, zodat deze naadloos aansluiten op de branding en designrichtlijnen van M2M. Alles draagt bij aan de high-end uitstraling van het bedrijf: van knoppen en achtergronden tot typografie en de intuïtieve navigatie. Met het eindresultaat als kers op de taart. Een luxe-ervaring van A tot Z!

Hieronder krijgt u een idee van hoe de configurator van M2M eruitziet, in verschillende look-and-feels en inclusief verschillende visuele mogelijkheden. Wilt u een uitgebreider beeld van alle mogelijkheden of bent u benieuwd naar wat Merkato kan betekenen voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan M2M Quootz Solids