Voor online productconfiguraties

Merkato voor E-Commerce

Kant en klare back-end voor front-end development.

Voor E-Commerce

Meer en meer verkoop trekt naar de voorkant van het proces. Een folder of statische website is tegenwoordig niet meer genoeg. De klant vraagt erom het product te beleven en het informeren van de klant wordt steeds vaker een interactieve reis. De grafische vormgeving van websites die dit bieden is een samenwerking tussen marketing & user-experience specialisten, grafische vormgevers en professionele website bouwers.

Wij bieden de teams die dergelijk sites bouwen het Merkato platform aan als kant en klaar back-end. Voor de specialisten biedt dit als ongekend voordeel dat zij zich kunnen concentreren op de klant-reis, de grafische vormgeving en de beleving. Kennis vastleggen, versiebeheer, onderhoud, afhankelijkheden, documentcreatie, user-management en vele andere zaken die niet direct met de marketing en de front-end te maken hebben, zijn hiermee ondervangen.

Hiernaast voorbeelden van leuke dynamische interfaces die draaien op de Merkato back-end.

Klantbeleving

Voor bestaande klanten biedt de manier waarop wij de markt benaderen uitgelezen mogelijkheden om het verkoopproces steeds verder naar voren te trekken. Vaak beginnen we als order-entry systeem om het ERP systeem foutloos en snel te vullen. Vervolgens haken achtereenvolgens de binnendienst, de verkopers en de internationale agenten en dealers aan. Een logische stap is daarna om een (deel van) het systeem open te stellen aan de eindklanten. Al dan niet via een grafische userinterface die tot in het laatste detail specifiek op uw eisen is toegespitst.

Dit hele traject lang blijft Merkato van Quootz het unieke, alle kennis bevattende, centrale systeem, waarop u steeds weer verder bouwt aan uw verkoopsuccessen.

Upselling

Maak alle mogelijke keuzes voor uw product visueel en uw klant zal eerder voor extra toevoegingen kiezen. De user experience voor uw product krijgt een boost en met Merkato als basis zijn bestellingen altijd foutloos.

video
0

Configuraties Per Dag

0

Orders Per Dag

0

Businessrules

0

Landen

Meer weten over de E-commerce mogelijkheden van Merkato?