Wie zijn we bij Quootz?

Wij zijn Quootz BV: een Nederlandse ontwikkelaar, distributeur en implementatiepartner van geavanceerde software voor product- en salesconfiguratie. Onze configurator Merkato biedt het allerbeste: voor zowel guided buying als productconfiguratie.

Dankzij Merkato kunnen onze klanten hun producten 24/7 eenvoudig en wereldwijd verkopen. Onze software is immers web-based en meertalig.

Als bedrijf onderhouden wij een hechte relatie met al onze klanten. Snelle reactietijden en adequate ondersteuning zijn voor ons essentieel. Zo kunnen wij u ondersteunen waar nodig. Sterker nog: de meeste software-aanpassingen kunnen wij zelfs dezelfde dag nog voor u doorvoeren.

Flexibiliteit, guided buying, langetermijnrelaties en ondersteuning op maat. Dát is Quootz!

video

Onze historie

Quootz BV is in oktober 2010 opgericht door Bas Könst en Christiaan ten Klooster. Zowel Könst als Ten Klooster zijn van origine werktuigbouwers met een verleden in 3D CAD, PDM, parametriseren en modulair denken.
Hun passie hiervoor heeft Quootz gebracht tot waar het nu is.

Onze Missie

Quootz zorgt er samen met u voor dat uw producten en diensten 24/7 snel, wereldwijd, foutloos en in elke gewenste taal verkocht worden.

Onze Visie

Wij geloven erin dat een foutloos verkoopproces en order-entry de basis is voor een LEAN voortbrengingsproces en de voorkoming van waste/verspilling downstream.

Daarom Quootz

Persoonlijk contact met deskundigen

Wanneer u met Quootz in zee gaat heeft u direct contact met uw eigen consultant die verstand heeft van techniek, uw business en uw processen. Uw persoonlijk contact begrijpt waar u over vraagt.

Stabiele fundering

Quootz is een goedlopend bedrijf met een stevige fundering, onderdeel van een succesvolle holding. Uw processen komen in software met een basis die wereldwijd door duizenden mensen gebruikt en continu verbeterd wordt.

Ervaring

Iedereen bij Quootz heeft jarenlange ervaring. Wij weten daardoor waar u als bedrijf tegen aan loopt en wat de impact is van het verbeteren van bedrijfsprocessen d.m.v. software. Wij helpen u hier bij.

Constant verbeteren

Techniek staat nooit stil, wij dus ook niet (Bas bewijst het op de foto hiernaast!). Wij blijven constant sleutelen aan onze producten en voeren dan ook regelmatig updates door. Procesverbetering en gebruikerswensen zijn hierbij voor ons belangrijke peilers.