Merkato Expert Webinar Series: de weg naar succes

Vanaf mei starten we een reeks korte webinars: de Merkato Expert Webinar Series! Tijdens deze webinars delen we onze kennis over diverse topics. Zo geven we een introductie in CPQ en bijbehorende terminologieën, hebben we de klassieke clash ‘Excel vs. Configurator’, vertellen we over het vastleggen van kennis in uw organisatie, gaan we in op het optimaliseren van verkoop in uw (internationale) dealernetwerk, ontrafelen we het geheim van een optimale samenwerking tussen sales & techniek én tonen we de kracht van visualiseren aan.

Kijk snel welke onderwerpen voor u interessant zijn en schrijf u gratis in.

Introductie in
CPQing, ETO, CTO en
Design Automation

Datum: Donderdag 16 mei
Tijd: 10:00 – 10:40
Hosts: Lloyd (accountmanager) & Bas (CEO)

Wilt u meer inzicht krijgen in terminologieën als ETO, CTO, Design Automation en CPQ? Wilt u weten waar uw organisatie staat in dit geheel en hoe u binnen uw organisatie kunt optimaliseren?

Ons webinar biedt een introductie in deze belangrijke concepten, de verhouding tussen Engineer-to-Order (ETO) en Configure-to-Order (CTO) en laat zien hoe u met de automatisering van Merkato resources efficiënter kunt inzetten. Schrijf u snel gratis in!

Gratis inschrijven


Hoe voorkom je dat kennis de deur uitloopt?

Datum: Donderdag 30 mei
Tijd: 10:00 – 10:40
Hosts: Lloyd Hobo (accountmanager) & Luuk Oude Hampsink (Technisch consultant)

Ontdek hoe u waardevolle kennis uit de hoofden van uw medewerkers kunt halen en kunt beschermen tegen het risico van verlies.

Schrijf u nu in voor ons webinar en leer hoe u de schat aan kennis in uw bedrijf kunt borgen, toegankelijk kunt maken en hoe u nieuwe saleskrachten razendsnel kunt inwerken.

 

Gratis inschrijven


Maximaliseer uw verkoop via uw dealernetwerk

Datum: Donderdag 13 juni
Tijd: 10:00 – 10:40
Hosts: Lloyd (accountmanager) & Bas (CEO)

Loopt u op dit moment tegen uitdagingen aan in uw dealernetwerk, zoals foutieve offertes met verkeerde prijzen, producten en opties? Of verkopen uw dealers soms producten of combinaties die zij niet mogen verkopen?

Los deze situaties op met behulp van Merkato en profiteer van effectief dealermanagement. Leer tijdens ons webinar hoe Merkato u helpt bij het borgen van prijsafspraken, productafspraken, dealerhuisstijlen en meer.

Gratis inschrijven


Beëindig de strijd tussen sales en techniek

Datum: Donderdag 20 juni
Tijd: 10:00 – 10:40
Hosts: Lloyd Hobo (accountmanager) & Rinck Sonnenberg (Technisch consultant)

Merkt u in uw organisatie dat er een strijd is tussen sales en techniek? Sales verkoopt dingen die niet technisch te realiseren zijn en techniek koppelt dit – ietwat geïrriteerd – terug. Klanten wachten langer op gecorrigeerde offertes en er gaat veel tijd verloren.

Dat kan anders en dat laten we u graag in dit webinar zien! Met Merkato lost u de frustraties tussen sales en techniek op én verhoogt u uw klanttevredenheid.

Gratis inschrijven

De grootste concurrent van een Sales Configurator / CPQ-tool: Excel!

Datum: Donderdag 27 juni
Tijd: 10:00 – 10:40
Hosts: Lloyd (accountmanager) & Bas (CEO)

Het is vreemd maar waar: nog steeds is de grootste concurrent van Merkato het traditionele Excel-bestand. Door de verschillende versies en eventuele verouderde informatie hierin, is dit een aanjager van foutieve offertes die de kosten doen oplopen en klanttevredenheid verlagen.

Schrijf u nu in voor ons webinar en leer hoe u de gevaren van werken in Excel kunt vermijden en hoe u uw salesproces efficiënter kunt inrichten met Merkato als poortwachter.

Gratis inschrijven

Beelden zeggen meer dan woorden

Datum: Donderdag 4 juli
Tijd: 10:00 – 10:40
Hosts: Lloyd Hobo (accountmanager) & Peter Prins (Technisch consultant)

Wilt u meer weten over de kracht van een productvisualisatie bij uw configuratie, hoe dit uw klant overtuigt en hoe eenvoudig dit werkt met Merkato? En wilt u weten hoe u uw websitebezoekers hierin faciliteert door uw configurator – inclusief visualisatiemogelijkheden – aan te bieden op uw website?

In dit webinar laten we zien hoe het werkt. Van SVG-technieken tot een koppeling met CAD-software die een 3D-visualisatie genereert. Overtuig uw klant met beelden!

Gratis inschrijven