KS Profile maakt stalen profielen en een sterk staaltje offertes met Merkato

Van materiaal-besparende ontwerpen, slimme klik- en boutverbindingen, verjongingen tot koppelsystemen: KS Profile levert maatwerk stalen profielen in vele sectoren. Het woord ‘maatwerk’ verraadt het al… Wanneer het niet gaat om standaardprofielen, worden offertes complexer. En met het systeem dat KS gebruikte, betekende dit dat het niet alleen langer duurt, maar ook foutgevoelig is. KS ging op zoek naar een oplossing die ervoor zou zorgen dat haar offertes net zo betrouwbaar en onwrikbaar zijn als haar stalen profielen.

Nettere offertes die sneller klaar zijn met Merkato

Een medewerker bij KS gaf aan, met wat schaamte, voor het eerst in 10 jaar een fout te hebben gemaakt in een offerte. Gelukkig werd dit netjes met de klant opgelost, maar met Merkato is het de bedoeling dat dit überhaupt nooit meer gebeurt. Of het nou gaat om standaardprofielen, maatwerk of een combinatie van de twee: met Merkato is het eenvoudig om de juiste aanbieding aan de klant te doen. Op basis van de input die je ingeeft, komt er altijd de juiste combinatie en prijs op de offerte te staan. Snel én netjes. Geen fouten meer, zelfs niet eens in de 10 jaar 😉

Enthousiasme van zusje KS Systems werkte aanstekelijk

Quootz was geen onbekende partij voor KS Proflie. Zusterorganisatie KS Systems maakt namelijk al gebruik van Merkato en blijkbaar werkt het enthousiasme aanstekelijk! Voor Quootz was dit dan ook een historisch korte sales-cyclus. Het vertrouwen was er en de prijs was naar wens, dus zijn we snel overgegaan tot uitvoering. Een groot voordeel voor KS is dan ook dat de configurator van KS Systems te embedden is, waardoor maatwerk nog eenvoudiger en sneller te vertalen is naar een offerte. Wanneer de koppeling met KS4ALL, het ERP-systeem van de organisatie, gerealiseerd is, zal er van nog meer voordelen geprofiteerd kunnen worden!

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan