Mitsubishi Elevator

Door de grote diversiteit in vraag en aanbod, is het samenstellen van de juiste elevator voor een klant precisiewerk. Doordat alle mogelijke parameters, opties en business rules zijn vastgelegd in Merkato, kan Mitsubishi deze complexe producten foutloos offreren in heel Europa. Dit geeft hen een voorsprong op de branche en zorgt intern voor meer rust en meer capaciteit. Bij akkoord van de klant wordt met een druk op de knop het complete tekeningenpakket gegenereerd.

Dit project is een typisch voorbeeld van de geweldige resultaten die er te behalen zijn als klant en software leveranciers vanaf het begin als partners samenwerken.

Bekijk hieronder een interview met Henk ten Voorde (Strategic Project Manager bij Mitsubishi Elevator Europe) over de stap van Engineering to Order (ETO) naar Configure to Order (CTO).

 

video

 

Meer lezen?

  • Klik dan hier voor het artikel op Link-magazine. Het financiële voorstel voor het beschreven Product-as-a-Service (PaaS) model wordt middels een behoorlijk complexe berekening door Quootz ontwikkeld.
  • Klik hier voor het artikel ‘Partnerschap transformeert Mitsubishi Elevator Europe ‘van smederij tot modern productiebedrijf’.
  • Klik hier voor meer informatie over de prachtige ontwikkeling M-Use®, waarbij afgerekend wordt op gebruik waardoor de hoogste kwaliteit op de lange termijn gewaarborgd wordt.
  • Klik hier voor het artikel over M-Use® op vgvisie.nl. Quootz mocht de benodigde berekening en configurator maken.

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Mitsubishi Electric