Van Uitert

van Uitert

Het Brabantse Van Uitert draait al mee sinds begin jaren ‘60. Deze specialist in lijnintegratie op maat biedt innovatieve oplossingen voor efficiënte productielijnen: van engineering tot realisatie en van vul- tot verpakkingslijnen.

Voordat Van Uitert contact opnam met Quootz, kreeg de bedrijfsvoering van het bedrijf een fikse make-over. Eén van de zaken die werd aangepakt, was het ERP-pakket. Ook bestond de wens om meer modulair – en dus gestandaardiseerd – te werken. Merkato voorziet Van Uitert van de gewenste controle over de aangeboden oplossingen. De flexibiliteit van onze configurator maakte dat het hele machine-aanbod gecontroleerd en stapje voor stapje werd aangepakt.

 

Ten slotte is alle inhoudelijke kennis vastgelegd in Merkato. Hierdoor hoeven nieuwe medewerkers, in tegenstelling tot ‘de oude garde’, niet meer zelf alle kennis en kunde in huis te hebben: ze kunnen immers beroep doen op de in Merkato vastgelegde en geautomatiseerde processen. Een bijkomend gevolg daarvan is dat de foutmarge door menselijke fouten aanzienlijk werd teruggeschroefd.

 

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan van Uitert aircleaner

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Isah Business Software

Meer informatie over Isah Business Software