Van Uitert

Het Brabantse Van Uitert draait al mee sinds begin jaren ‘60. Deze specialist in lijnintegratie op maat biedt innovatieve oplossingen voor efficiënte productielijnen: van engineering tot realisatie en van vul- tot verpakkingslijnen. Van Uitert optimaliseert productielijnen door het leveren van innovatieve en hoogwaardige producttransporten, product handling-machines en complete lijnoplossingen. 

van Uitert

Voordat Van Uitert contact opnam met Quootz, kreeg de bedrijfsvoering van het bedrijf een fikse make-over. Eén van de zaken die werd aangepakt, was het ERP-pakket. Ook bestond de wens om meer modulair – en dus gestandaardiseerd – te werken. Samen met de ERP-leverancier werden de nieuwe processen besproken en al snel werd duidelijk dat een configurator een essentiële rol zou spelen in het gecontroleerd steeds meer gestandaardiseerd aanbieden van producten.  

Merkato voorziet Van Uitert van de gewenste controle over de aan de klant geboden oplossingen. De flexibiliteit van onze configurator maakte dat het hele machine-aanbod gecontroleerd en stapje voor stapje werd aangepakt. Door niet in één keer over te gaan op het nieuwe systeem, was de implementatie een geleidelijk en natuurlijk proces. 

Ten slotte is alle inhoudelijke kennis vastgelegd in Merkato. Dit maakt het opleidingstraject een stuk eenvoudiger, doordat de kennisregels niet meer persoonlijk overgedragen hoeven te worden. Nieuwe medewerkers kunnen immers beroep doen op deze in Merkato vastgelegde en geautomatiseerde processen. Een bijkomend gevolg daarvan is dat de foutmarge door menselijke fouten aanzienlijk werd teruggeschroefd. 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan van Uitert

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Isah Business Software

Meer informatie over Isah Business Software