Albo Deuren

De vraag

Eind 2018 heeft Albo Deuren uit Albergen contact met Quootz gezocht. Het bedrijf was op dat moment samen met de consultants van Skopos Rendementbouwers bezig met een ERP selectie traject.
De wens was om tegelijk met een ERP systeem, een configuratie tool te zoeken en selecteren. Voor Albo Deuren kan het één niet zonder de ander.
Er is gekozen voor Epicor ERP en na een intensief selectietraject traject heeft het bedrijf voor Quootz gekozen. Vooral op functionaliteit van de software, onze no-nonsense mentaliteit en de wil om constructief samen te werken.

Op de website staat: “Bij Albo Deuren ligt de focus op intensief samenwerken met onze partners, u dus. Het georganiseerd delen van kennis en vaardigheden is van grote meerwaarde bij de toenemende vraag naar totaaloplossingen. Dat is onze overtuiging.Wij van Albo Projecten denken graag in een vroeg stadium met u mee en nemen u het werk uit handen.”

De oplossing

Door al deze kennis op te slaan in onze Merkato worden mogelijkheden en onmogelijkheden bij totaaloplossingen snel duidelijk. De offerte, die samen met de Albo-klant wordt opgesteld, is altijd kloppend en kan snel geproduceerd worden. Albo kan bovenstaande stelling hierdoor meer dan waar maken!

Albo Deuren

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Albo

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Epicor

Meer informatie over Epicor