Ravas Mobiele Weegsystemen

RAVAS Europe vervaardigt en verdeelt weegsystemen geïntegreerd in handpallettrucks, magazijntrucks en heftrucks. Met deze mobiele weegsystemen kunnen bedrijven directe kostenbesparingen realiseren, hun interne logistiek efficiënter maken, de kwaliteit van hun producten en diensten verhogen en daarmee de klanttevredenheid verhogen.

De producten worden wereldwijd geleverd. De producten zijn te vinden onder veel verschillende OEM kleurstellingen en private labels, maar ook onder het merk RAVAS. Er zijn dus verschillende distributiekanalen met elk hun eigen producten, prijsstructuur en aanpak.

 

Nadat RAVAS Europe is overgenomen door een Belgische ‘family office’, veranderen veel interne bedrijfsprocessen. Het offerte- en orderproces is hierbij een belangrijke manier om de operatie efficiënter te laten verlopen. Belangrijke doelstelling, naast het genereren van meertalige offertedocumenten, is orders direct vanuit Merkato in Exact Globe aan te maken.

Alvorens RAVAS Europe voor Quootz heeft gekozen is er een uitgebreid selectietraject aan vooraf gegaan. De belangrijkste redenen om uiteindelijk voor Merkato te kiezen zijn onder andere het hebben van meer functionaliteiten dan de concurrentie en Merkato veel flexibeler is het aanmaken van de gebruikersinterface. Bij dit laatste staat “Form follows function” centraal. Bouw de gebruikersinterface die nodig is voor uw gebuiker en laat het systeem daar niet leidend in zijn.

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Ravas