Meijer Handling Solutions kiest voor Merkato Next Gen

Via een internationaal distributienetwerk levert Meijer Handling Solutions innovatieve en efficiënte oplossingen in de sectoren logistiek, productie en distributie. Meijer produceert logistieke supply chain-oplossingen en is wereldwijd vooral bekend om haar hydraulische uitschuifbare vorken voor heftrucks, genaamd KOOI® ReachForks. Al deze slimme oplossingen zijn erop gericht om de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en de operationele processen te optimaliseren.

Al die voordelen kon Meijer eigenlijk ook wel gebruiken voor haar eigen interne processen. Alle offerteaanvragen uit het complete distributienetwerk werden door de interne verkoopafdeling beantwoord. Om dit internationale netwerk zelfstandiger te laten werken en de efficiëntie te bevorderen, werkt Meijer al enige tijd met Merkato. De configurator is gevoed met de kennis en informatie vanuit het hoofdkantoor in St. Jacobiparochie. Alle dealers kunnen nu gebruikmaken van deze kennis en met behulp van Merkato de juiste configuratie samenstellen op basis van klantspecificaties, de verkoopprijs berekenen, de marge bewaken en benodigde documenten genereren.

Over op Merkato Next Generation
Dat Meijer naar volle tevredenheid werkt met Merkato, blijkt uit het feit dat ze over zijn gegaan naar Merkato Next Generation! Deze nieuwe versie met een frisse look & feel maakt het proces voor het hoofdkantoor en de dealers nog gebruiksvriendelijker en sneller. Tegelijkertijd kunnen ze gebruikmaken van nog meer functionaliteiten en huisstijlmogelijkheden. En dat laatste is zeker handig voor de dealers. Hierover vertellen we later zeker meer!

 

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Isah Business Software

Meer informatie over Isah Business Software