Quootz nieuwsbrief zomer 2022

De eerste helft van 2022 zit er weer op! We kunnen wel stellen dat het bewogen maanden waren, vol ups en downs. Van strenge lockdowns naar een regelvrije zomer en alles ertussenin. Maar met dit alles achter ons en aan de vooravond van een heerlijke, regelvrije zomer, praten we u graag nog even bij over allerlei mooi Quootz-nieuws.

Nieuwe blog: Lead magnets

Warme leads bellen: dat wil elk bedrijf! Het zogenaamde locken van leads (oftewel: het binnenhalen van potentiële klanten) is voor veel bedrijven namelijk best wel een hoofdpijndossier.

Geregeld schrijven we blogs waarin we een onderwerp behandelen op het gebied van engineering, sales- en/of procesoptimalisatie. In de meest recente blog nemen we u mee in hoe Merkato u kan helpen bedrijven te locken in het pré-sales traject.

blog8 klein

Merkato wederom met vlag en wimpel geslaagd voor recente PenTest!

Onlangs was het weer tijd voor de periodieke PenTest (penetration test): een onderzoek naar de digitale veiligheid/bescherming van software. Deze test werd uitgevoerd door een internationaal, gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in security scans. Ook de punten op de zogenaamde OWASP top10-lijst zijn uitvoerig getest en kregen een pluim. Het eindoordeel? Er zijn géén zwakke plekken gevonden en dus is Merkato wederom zéér veilig bevonden.

shutterstock_1274866276

Nieuwe Wiki

We hebben eindelijk de tijd gevonden om onze wiki te updaten naar een gloednieuw en modern systeem. De Wiki vind je hier wiki.quootz.com

Knipsel_2

Nieuwe feature: grafieken in dashboard

De afgelopen tijd hebben we een nieuwe tool gebouwd: de dashboardgrafieken. Dankzij deze grafieken in het dashboard heeft de management- en/of salesafdeling snel inzage in de voortgang van de lopende processen.

WhatsApp Video 2022-05-09 at 9.45.24 AM_600pxLR

De kracht van de energietransitie: drie nieuwe, groene klanten

Duurzaamheid is hot! De energietransitie is in volle gang en dat merken wij ook in de aanstroom van onze nieuwe klanten. In dit bericht stellen we daarom graag drie nieuwe klanten aan u voor: drie klanten die overtuigd zijn van de kracht van groen. We vinden het fantastisch dat deze duurzame bedrijven Merkato voortaan betrekken in hun dagelijkse werkzaamheden!

Tapp-E

Het Brabantse Tapp-E is een modern bedrijf dat modulaire laadmodules levert voor hekwerk, waardoor er geen losse laadpalen nodig zijn.

Het berekenen van de elektrische installatie kan behoorlijk complex worden. Door de kennis vast te leggen in de configurator, konden de verkopers direct aan de slag. En dat was maar goed ook, want de eerste internationale beurs vond plaats binnen slechts zes weken na de eerste kennismaking.

tapp-e1

Alfen

Zeg je slimme elektriciteitsoplossingen, dan zeg je Alfen: ‘Het elektriciteitsnetwerk van de toekomst’!

De visie van Alfen is om steeds meer modulair en gestandaardiseerd te produceren. Het is daarbij belangrijk om controle te hebben over de orderintake. Tegelijkertijd groeide ook de behoefte aan een bestelportaal voor klanten.

alfen2

AGMI Traffic & Lighting

Zonder het te weten, krijgt u dagelijks te maken met werk van het in Tegelen gevestigde AGMI Traffic & Lighting. Van straatnaamborden tot de grote, blauwe borden boven de snelweg – AGMI levert het!

Om de orders in dit systeem goed te kunnen verwerken, zochten ze een betrouwbare configurator die hiermee kan koppelen, om zo de juiste stuklijsten te genereren. Dankzij Merkato kunnen de stuklijsten voortaan geautomatiseerd worden gegenereerd én worden klaargezet voor productie.

agmi

Dankzij deze nieuwsbrief bent u weer helemaal op de hoogte van ons reilen en zeilen. In de volgende nieuwsbrief mogen we u hopelijk wederom bijpraten over allerlei mooie, nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen. Tot dan! Volgt u ons bijvoorbeeld ook al op LinkedIn? Hier delen we geregeld nieuwtjes over (onder andere) Merkato.

Quootz helpt u graag, dus bel ons gerust!

Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het verkorten van uw ‘Time to Quote’? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of info@quootz.nl.

Bekijk ook de vorige blogs: