AGMI Traffic & Lighting

Zonder het te weten, krijgt u dagelijks te maken met werk van het in Tegelen gevestigde AGMI Traffic & Lighting. Dit Nederlandse, toonaangevende bedrijf draagt namelijk al 70 jaar zorg voor bebording, bewegwijzering, draagconstructies, elektro en tunnelvisieveiligheidsconstructies als onderdeel van de Nederlandse openbare ruimte. Met andere woorden: van straatnaamborden tot de grote, blauwe borden boven de snelweg – AGMI levert het!   

Het bedrijf koos recent voor Exact Globe. Om de orders dit systeem goed te kunnen verwerken, zochten ze een betrouwbare configurator die hiermee kan koppelen, om zo de juiste stuklijsten te genereren. Zo kwamen ze uit bij de CPQing Configurator. De implementatie van beide systemen is gelijktijdig uitgerold en in samenwerking/overleg gebeurd met Exact Globe-partner Blue People IT.

Verder worden de stuklijsten voortaan automatisch en rechtstreeks geconfigureerd en aangemaakt in Exact Globe. Zo worden er niet alleen fantastisch fraaie offertes gegenereerd, maar wordt ook de gehele logistieke afhandeling aangestuurd. Deze stuklijst genereert namelijk de juiste materiaalbehoefte voor het project. En dankzij TRACY Shopfloor Control komt ook meteen de juiste routing mee. Zo zien de medewerkers op de productievloer altijd wat er geproduceerd moet worden.

agmi afbeelding
achterkant van bord
agmi

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan agmi