Welkom, nieuwe klanten!

Met trots kunnen we wederom vier nieuwe Quootz-klanten aan u voorstellen. Een gouden hand zelfs, al zeggen we zelf! We stellen hen hieronder graag aan u voor.  

We kijken enorm uit naar de samenwerkingen en zijn blij met het vertrouwen dat deze bedrijven hebben in Quootz en Merkato.  


Duport

Duport is één van de hoofdrolspelers als het gaat om bemestingstechniek. Het bedrijf bevindt zich in een volledig transformatieproces, waarbij alle interne en externe werkprocessen onder de loep worden genomen en (indien nodig) op de schop gaan.

Merkato gaat concreet zorgen dat offertes voortaan eenvoudig, snel en correct worden opgesteld in een gecontroleerde omgeving (waardoor de kwaliteit gegarandeerd en gecontroleerd kan worden) en mét de mogelijkheid tot maatwerk. Ook gaat Merkato internationaal worden gebruikt voor de integrale ondersteuning van het sales-apparaat.

 Klik hier om het hele verhaal van Duport te lezen 

 


AGMI Traffic & Lighting

Zonder het te weten, krijgt u dagelijks te maken met werk van het in Tegelen gevestigde AGMI Traffic & Lighting. Van straatnaamborden tot de grote, blauwe borden boven de snelweg – AGMI levert het!

Het bedrijf koos recent voor Exact Globe. Om de orders dit systeem goed te kunnen verwerken, zochten ze een betrouwbare configurator die hiermee kan koppelen, om zo de juiste stuklijsten te genereren. Dankzij Merkato kunnen de stuklijsten voortaan geautomatiseerd worden gegenereerd én worden klaargezet voor productie.

Klik hier om het hele verhaal van AGMI te lezen

 


KEMPF Fahrzeugbau

Het Duitse bouwt en onderhoudt een brede variëteit aan opbouwen en getrokken materieel voor de Europese afzetmarkt.

KEMPF besloot het oude, tekstgebaseerde offertesysteem de deur uit te doen en vol te gaan voor Merkato. In de oude situatie had het bedrijf moeite om controle te krijgen over de order-instroom. Vanuit daar ontstond de wens om meer te standaardiseren. Naast dat Merkato gaat zorgen voor mooiere offertes, gaat het ook een koppeling maken met het nieuwe ERP-systeem van KEMPF. Zo kunnen de commerciële wensen waar mogelijk direct worden vertaald naar technische informatie én productinformatie

Klik hier om het hele verhaal van KEMPF te lezen

 


Moeyersons

Het Belgische bedrijf Moeyersons is al meer dan 60 jaar een gevestigde naam in de wereld van kastopbouw op opleggers en vrachtwagens én voor herstellingen en herstelwerkzaamheden.

Herstelwerkzaamheden linken aan een configurator is wellicht geen voor de hand liggende match, maar wel een match made in heaven. In herstelwerk zitten immers terugkerende (en dus te automatiseren) elementen. Door gebruik te maken van standaard herstel-items (zoals materiaal, werkplek, uren) vanuit de ERP-software, wordt de werkvoorbereiding van deze werkzaamheden flink ingekort.

Klik hier om het hele verhaal van Moeyersons te lezen

 


Als u benieuwd bent naar wat Merkato kan betekenen voor uw bedrijf, kunt u gerust (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen via +31 (0)88 637 5286 ofinfo@quootz.nl.Wij helpen u graag! 

Wilt u Merkato liever eerst zelf ervaren? Viadeze link kunt u inloggegevens aanvragen om de demo-omgevingeens rustig te bekijken. In de demo-omgeving ziet u hoe Merkato u eerst helpt het juiste product te selecteren. Vervolgens genereert de configurator ook direct de offerte die hoort bij het geselecteerde product – foutloos en klantspecifiek!  

Bekijk ook de vorige blogs: