Quootz pakt door en verwelkomt vijf nieuwe klanten

Zoals u van Quootz gewend bent, hebben we de afgelopen tijd flink doorgepakt. In dit bericht stellen we vijf nieuwe klanten aan u voor. Ook nemen we u mee in waarom zij kozen voor Quootz en hoe Merkato voor hen het verschil gaat maken.

Tipje van de sluier? Flexibiliteit, guided buying en perfecte ondersteuning staan centraal. Dat is Quootz!


 

LAG Trailers LAG Trailers

LAG Trailers is een in België gevestigde opleggerproducent. Het is een van dé Europese marktleiders en tevens voorloper op het gebied van moderne productiemethodes en logistiek. Onze sales-configurator Merkato gaat binnen LAG Trailers zorgen voor verdere optimalisatie van het verkoop- en calculatieproces én voor de vereenvoudiging van verregaande internationalisering

 


 

SafanDarley Safan Darley

Het was al erg lang duidelijk dat een goede sales-configurator voor SafanDarley een belangrijke rol zou spelen in de grote ambities voor de komende jaren. SafanDarley levert machines voor plaatwerkbewerking. Ook hechten ze veel waarde aan de eigen uitstraling en huisstijl – dit is Merkato uiteraard op het lijf geschreven! Ze kozen Quootz als partner vanwege onze parate en concrete praktijkvoorbeelden en jarenlange ervaring in het vak.

 


 

Stinis Stinis

Geavanceerde software voor sales- en productconfiguratie: dat is wat deze wereldwijde leverancier voor hijsapparatuur voor zeeschepen zocht. Stinis was onder de indruk van het gemak en de snelheid waarmee onze CPQ-software hun verkoopproces heeft geoptimaliseerd. Zo konden verkopers uit Maleisië bijvoorbeeld binnen één week de meertalige salessoftware gebruiken, inclusief de belangrijke koppeling met Isah. Complexe producten worden nu wereldwijd in een handomdraai verkocht. En dat allemaal vanuit Krimpen aan de Lek!


 

Hitma – UltraPure International

Deze wereldwijde speler is één van de grootmachten op het gebied van (onder andere) single-use assemblies voor medische en sampling-toepassingen. Doordat één bestelling kan bestaan uit enorme aantallen unieke producten, kunnen kleine rekenfouten in de prijs funest zijn. In de zoektocht naar de perfecte configurator kwam Hitma uit bij Quootz.

Merkato gaat onder andere zorgen voor het vereenvoudigen van de complexe prijsberekeningen en huidige offertetrajecten. Daarnaast completeert onze geïntegreerde

2D-tekenmodule, die het geconfigureerde product visualiseert en de productietekeningen verzorgt, de perfecte oplossing.


 

LISMAR Lismar

LISMAR is een geavanceerde, toonaangevende fabrikant van rolinspectiesystemen en systeembesturingen voor rolschuurmachines over de hele wereld, waaronder Nederland. Complexe producten, een internationale afzetmarkt, lokale vertegenwoordigers… een ideale gebruiker van ons softwarepakket Merkato. In een veilige, gepersonaliseerde omgeving zorgt deze zeer uitgebreide én gebruiksvriendelijke toolkit ervoor dat alle vertegenwoordigers van LISMAR snel, foutloos en in hun eigen taal offertes kunnen opstellen. En een koppeling met de enterprise resource planning (ERP) zorgt voor de aansturing van de productie. Ideaal!


 

We kijken enorm uit naar de samenwerkingen en zijn blij met het vertrouwen dat deze bedrijven hebben in Quootz en Merkato.

Bent u ook benieuwd naar wat Merkato kan betekenen voor uw bedrijf? Via deze link kunt u inloggegevens aanvragen om de demo-omgeving eens rustig te bekijken. In de demo-omgeving ervaart u hoe Merkato u helpt het juiste product te selecteren. Vervolgens genereert de configurator ook direct de offerte die hoort bij het geselecteerde product – foutloos en klantspecifiek!

Bekijk ook de vorige blogs: