Cremer Speciaalmachines

Het wereldwijd opererende bedrijf Cremer Speciaalmachines uit Lisse is gespecialiseerd in tel- en verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische, voedingsmiddelen-, consumentengoederen- en agrarische industrie. De machines die ze produceren hebben een ongeƫvenaarde snelheid en precisie. Het bedrijf is onderdeel van de Uhlmann Group uit Duitsland.

Door de overname door Uhlmann is het aantal mogelijke verkooppunten erorm toegenomen. In Landen als China en Amerika is echter onvoldoende kennis om zelfstandig 100% correcte aanbiedingen van machines te maken. Dit is voor Cremer een belangrijke reden om te starten met Merkato. De Cremer specifieke kennisregels zijn hierin vastgelegd en overal ter wereld kan een 100% foutloze offerte worden gemaakt.

Een andere belangrijke reden om met Merkato te starten komt vanuit productie. Machines die eerder door Uhlmann in Duitsland werden geproduceerd, zullen vanaf 1 april 2020 in Nederland moeten worden gemaakt. Om deze machines te kunnen produceren is een correcte stuklijst nodig die door Merkato wordt samengesteld op basis van de gekozen specificaties.

video

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Cremer