BOON Edam

Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Via 17 dochterbedrijven in Europa, Aziƫ en Amerika, aangevuld met distributeurs in 55 landen worden de klanten van Boon Edam wereldwijd bediend.

Boon Edam

De vraag

Om de verkoop organisaties in de verschillende landen in staat te stellen, in hun eigen taal, de complexe producten te kunnen verkopen heeft Boon Edam gedurende een langere periode gesproken en getest met leveranciers van software voor salesconfiguratie. De daarmee opgedane ervaringen heeft ertoe bij gedragen dat de uiteindelijke keuze is gemaakt voor Merkato van Quootz.

De oplossing

Een van de pluspunten van Merkato is dat er op aangeven van de ervaren testgebruikers er enkele aanpassingen in Merkato doorgevoerd zijn die niet alleen ten gunste zijn van het sales proces, maar waar ook toekomstige klanten van zullen profiteren. Dit is een toegevoegde waarde vanuit de Quootz organisatie die bijdraagt aan het gewenste eindresultaat die bedrijven voor ogen hebben als zij een salesconfigurator willen gaan gebruiken.

De verscheidenheid in producten en daarbij behorende calculatiemethodes van Boon Edam was geen enkel probleem voor Merkato. Het bouwen en onderhouden van de modellen wordt door de ervaren test gebruikers ervaren als significant minder werk dan met software in eerder uitgevoerde testen.

Onze razende reporter is langs geweest bij Boon Edam. Klik hier voor het uitgebreide klant verhaal!

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Boon Edam