Boon Edam

Boon Edam is de wereldwijde marktleider op het gebied van entreeoplossingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, maar het bedrijf is wereldwijd actief via de 17 dochterbedrijven in Europa, Azië en Amerika, gesterkt door distributeurs in maar liefst 55 landen.

Het bedrijf groeide dusdanig snel, dat het blijven stroomlijnen van het productieproces een uitdaging bleek. Merkato bleek dé oplossing doordat de meer gestandaardiseerde orders direct in het productieproces kunnen worden opgenomen, in plaats van een lang controleproces te doorlopen met veel betrokkenen. Het productieproces van een groot deel van de orders verloopt daardoor direct een stuk sneller.

Ook wilde Boon Edam ervoor zorgen dat de verkooporganisaties in verschillende landen de producten altijd in de eigen taal kunnen verkopen. Na veel gesprekken en veel testen met softwareleveranciers voor salesconfiguratie, is Boon Edam uiteindelijk gevallen voor Merkato, mede door de jarenlange ervaring van Quootz.

De verscheidenheid in producten en daarbij behorende calculatiemethodes van Boon Edam waren geen enkel probleem voor Merkato. Volgens de testgebruikers kost het bouwen en onderhouden van de modellen significant minder werk dan met andere software in eerdere testen.

Onze reporter is langsgegaan bij Boon Edam. Klik hier voor het uitgebreide klantverhaal!

Boon Edam

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Boon Edam