Quootz Nieuwsbrief Juni 2020

Quootz nieuwsbrief juni

Welkom!

We vertellen u graag in deze nieuwsbrief over de afgelopen periode en daarbij kijken we ook vast een beetje vooruit.


COVID 19

Wij hopen dat u de COVID 19 crisis gezond en goed doorkomt.

Ook in deze crisisperiode heeft Quootz de werkzaamheden en ontwikkelingen doorgezet, uiteraard thuis en volgens de richtlijnen. Op onze website vindt u het statement dat onze directie heeft laten plaatsen.


Quootz Userdag 2020

7 Februari jongstleden hebben we bij de Apenheul te Apeldoorn voor alle klanten een klantendag georganiseerd. De grote opkomst maakte ons blij en trots.

Apenheul

We begonnen de dag met een interessante lezing over apengedrag op de werkvloer. Apengedrag heeft veel overeenkomsten met mensengedrag.

Lezing   Lezing

Vanuit dit oogpunt gaf het een interessante invalshoek over waarom mensen bepaald gedrag kunnen vertonen binnen een organisatie. Vervolgens kregen we een exclusieve tour door de Apenheul om de apen in actie te zien.

Merkato Challenge

De deelnemers

Wajer Yachts vertelde over de snelle implementatie van Merkato (<4 weken) en hoeveel gemak zij daarvan hebben op de afdeling onderhoud. Daarnaast hebben zij ook laten zien hoe een heel boekwerk aan checklists nu geautomatiseerd is. Verder kregen de aanwezigen een inkijk in de wereld van de rich and famous door de geweldige beelden van Wajer Yachts en de mooie producten die zij leveren.

Royal Duyvis Wiener heeft een indrukwekkend verhaal gehouden over de snelle implementatie van Merkato in een complexe projectomgeving. Zij gebruiken Merkato om uitgebreide productiesystemen te offreren inclusief de bedrijfsspecifieke machines in een lijn.

De eerste prijs is dit jaar gewonnen door KSE Process Technology met een verhaal over de behaalde resultaten. Evenals Royal Duyvis Wiener offreren ze bij KSE complete prooductielijnen. Maar wat er vooral uitsprong waren de plannen voor de toekomst. KSE wil meer zaken aanvliegen zoals de aansturing van Eplan en software engineering met Merkato. De gedrevenheid met betrekking tot Merkato maakte indruk op zaal.

Zo wordt Merkato door elke deelnemer op een andere manier ingezet en geeft dit ook direct de veelzijdigheid van Merkato aan.

Lezing Lezing


Quootz specials

Om een beeld te geven van wat Merkato doet en hoe het werkt is er een animatie gemaakt. Hier wordt duidelijk en vereenvoudigd toegelicht wat Merkato als salesconfigurator kan betekenen voor uw organisatie. Kijk hier dit leuke filmpje (klik)

Quootz specials

Daarnaast is de eerste Quootz blog een feit. Wij willen u graag meenemen in ons vakgebied en laten zien wat ons drijft. Door verschillende aspecten uit ons vakgebied toe lichten wordt duidelijk waar wij als Quootz bedrijven mee helpen. Lees hier onze eerste blog:Het spectrum van een Salesconfigurator (klik)

Sales Configurator

 


Stay safe and fit!

Zoals eerder aangegeven beleven we door de coronacrisis met zijn allen een rare tijd. Iedereen wordt linksom of rechtsom getroffen door de crisis. Vandaar dat wij voor onze klanten klaar willen staan.

Wij gaan graag in gesprek met klanten die in moeilijkheden zijn gekomen door toedoen van de coronacrisis. Met sommige van onze klanten is in overleg een betalingsregeling getroffen en daarnaast maken verschillende klanten al gebruik van de gratis extra licenties. Wij hopen zo samen met jullie gezond en sterk de coronacrisis door te komen0.

QuootzQuootzQuootzQuootzQuootzQuootzQuootz


Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het verkorten van uw “Time to Quote”? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of info@quootz.nl 

CPQ afbeelding met apen