Nieuwsbrief Mei 2019

Voor u staat de eerste nieuwsbrief van Quootz in 2019. In deze nieuwsbrief aandacht voor dealermanagement en gebruikersrollen binnen Merkato, nieuwe klanten en een uitnodiging voor een inspirerend event waar u Quootz kunt treffen!


Expert sessie: Modulair produceren

80% kortere doorlooptijden door Modulair produceren
Graag nodigen we je samen met Heering, de HAN en Tradecloud uit voor onze jaarlijkse industrie expert sessie. Het thema deze keer is: “Van variëteit naar flow”. Hoe zorgt een integraal verkoop- inkoop- en productieproces voor meer snelheid en hogere marges?”

Veel bedrijven worstelen met de alsmaar maar groter wordende variëteit aan productuitvoeringen door een steeds veeleisender klant. Dit geeft door de hele keten heen problemen.

Dit kan en moet anders! Door de samenwerking tussen verkoop en fabriek rondom het product te organiseren, kun je snel tot een modulair opgebouwd product komen waardoor verkoop en fabriek dezelfde taal (gaan) spreken. Kennis van modulariteit en productarchitectuur is onontbeerlijk. Door energie te steken in slimme oplossingen kun je eenvoudig van variëteit naar flow komen.

Vrijdagochtend 21 juni 2019, 10:00 – 13:00 uur
Voor: supply chain- / operational- / inkoop – managers uit de maakindustrie
Waar: Vaassen

Meer weten en/of aanmelden? Klik op hier!


Merkato voor dealermanagement.

 • U heeft een prachtig product dat u succesvol aan de man brengt in Nederland.
  Verkopen in het buitenland blijft toch lastig.
 • U heeft problemen met vertalingen, kortingsstructuren en cultuurverschillen.
 • U heeft wat geëxperimenteerd met verkopers in het buitenland, maar tegen de tijd dat die eindelijk eens snapten hoe uw product werkt, was u een fortuin kwijt aan hotels, tickets en faalkosten.
 • Van die ene agent die wel enthousiast voor u de weg opgaat blijft het altijd maar afwachten waar hij mee komt, u heeft geen benul van zijn forecast, prospects, prijzen of zijn openstaande offertes.

Herkenbaar ?
Misschien wordt het dan toch eens tijd om nader met ons kennis te maken. Onze software maakt een einde aan bovenstaande perikelen. Wij leveren u de middelen om op een gecontroleerde manier uw verkoopnetwerk uit te breiden. Onze klanten verkopen hun producten 24/7 all-around-the-globe. En daarbij hebben ze volledige controle.

Een systeem van rollen, rechten en vrij in te richten workflows, in combinatie met gebruiker (dealer-) afhankelijke userinterface/huisstijl maakt Merkato als geen ander dé toolkit waarmee u een succesvol internationaal verkoop-netwerk opzet.

 • Niet alle agenten mogen alle opties verkopen
 • kortingen zijn per regio anders,
 • in bepaalde regio’s is de wetgeving anders,
 • sommige dealers dienen eerst een approval op een budget-quote te krijgen…
 • etc, etc, etc.

Zomaar wat voorbeelden van uitdagingen waarvoor wij u oplossingen kunnen bieden. Wij vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak!


Nieuwe klanten

Om u een beeld te geven hoe divers onze Merkato software geven we u zoals gebruikelijk een overzicht van enkele nieuwe klanten en hoe Merkato bij hen wordt ingezet! Een compleet overzicht van referenties vindt u hier.

Nijhuis IndustriesNijhuis

“Nijhuis Industries delivers solid solutions for sustainable water use & resource recovery, with the highest level of intelligent innovations across a wide range of industries.”

Om deze complexe oplossingen, snel en juist te kunnen offreren en verkopen gebruikt Nijhuis Industries onze Merkato software. Omdat deze grote en complexe projecten ook nog eens zeer uitgebreide en ingewikkelde berekeningen vereisen, waren de uitgebreide mogelijkheden en de performance van Merkato doorslaggevend!

www.nijhuisindustries.com


Albo Deuren

De wens van Albo Deuren uit Albergen was om tegelijk met een ERP systeem, een configuratie tool te zoeken en selecteren. Voor Albo Deuren kan het één niet zonder de ander.

Om de functionaliteit van de software, onze no-nonsense mentaliteit en de wil om constructief samen te werken is er gekozen voor Merkato van Quootz naast Epicor ERP.

Door alle interne kennis op te slaan in onze Merkato worden mogelijkheden en onmogelijkheden bij totaaloplossingen snel duidelijk. De offerte, die samen met de Albo-klant wordt opgesteld, is altijd kloppend en kan snel geproduceerd worden.

www.albodeuren.nl


Mitsubishi Elevators

Door de grote diversiteit in aanbod en vraag is het samenstellen van de juiste elevator voor een klant precisie werk.
Door alle mogelijke parameters, opties en business-rules vast te leggen in Merkato is het voor Mitsubishi mogelijk om waar ook in Europa deze complexe producten foutloos te offreren. Dit geeft hen een voorsprong op de branche en zorgt intern voor meer rust en meer capaciteit.

www.meijer-handling-solutions.com


Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het verkorten van uw “Time to Quote”? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of info@quootz.nl