Quootz Nieuwsbrief December 2019

Quootz nieuwsbrief

 

Met Quootz 2019 uit!

Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar.
Wij kijken met heel veel plezier terug op het afgelopen jaar. We hebben echt gave nieuwe ontwikkelingen in de software doorgevoerd en met leuke nieuwe klanten en een geweldig team mooie projecten neergezet.
In de laatste weken van het jaar hebben we “en passant” nog een nieuw kantoor in Deventer betrokken.
U bent welkom, de koffie staat klaar!

Tot volgend jaar!


Merkato als gereedschap voor Productinnovatie

Onze klanten blijven gelukkig heel lang bij ons. En maken door de jaren heen steeds meer offertes, orders en andere documenten. Sommige tot wel 200.000 per jaar. Dat betekent dat er steeds meer waardevolle data beschikbaar komt.
De laatste trend is het gebruiken van deze data voor het verkrijgen van inzichten die gebruikt kunnen worden voor product- en procesinnovaties.
Denk aan:
• Welke opties worden vaak verkocht
• Welke opties worden vaak aangeboden maar nooit verkocht (te duur?)
• Welke opties komen vaak in combinatie met elkaar voor (integreren in een module-variant?)
• Welke verkoper verkoopt als enige merk xx nog ? (memo niet gehad?)
• Welke regio koopt de meeste specials ? (Concurrentie?)

Met Merkato krijgt u niet alleen controle over uw verkoopproces, (en dus het achterliggende voortbrengingsproces) maar tevens actieve, waardevolle, grafische feedback over verbeterpunten.

Vraag uw accountmanager gerust naar onze generieke analyse tool.

Productinnovatie Productinnovatie


Klantverhaal KSE

Onze reporter is dit kwartaal op bezoek geweest bij KSE Process Technology in Bladel. Sinds 1973 produceert KSE software en mechanica met een focus op de feedindustrie. Hun doseermachines zijn gespecialiseerd in poeder- en korrelvormige producten. Maar dat is niet het enige dat dit bedrijf aanbiedt: naast de productie van doseer- en weegsystemen heeft KSE ook de capaciteiten in huis om de automatisering van volledige productielijnen te ondersteunen.

Klik hier om het hele klantverhaal te lezen!

KSE


Nieuwe klanten

Om u een beeld te geven hoe divers Merkato wordt ingezet geven we u zoals gebruikelijk een overzicht van enkele nieuwe klanten en hoe Merkato bij hen wordt ingezet! Een compleet overzicht van klantcases vindt u hier.


Cremer Speciaalmachines Cremer

Het wereldwijd opererende bedrijf Cremer Speciaalmachines uit Lisse is gespecialiseerd in tel- en verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische, voedingsmiddelen-, consumentengoederen- en agrarische industrie. De machines die ze produceren hebben een ongeëvenaarde snelheid en precisie.

Door de overname door Uhlmann is het aantal mogelijke verkooppunten erorm toegenomen. In Landen als China en Amerika is echter onvoldoende kennis om zelfstandig 100% correcte aanbiedingen van Cremer machines te maken. Dit is voor Cremer een belangrijke reden om te starten met Merkato. De Cremer specifieke kennisregels zullen de komende weken worden vastgelegd waarna overal ter wereld een 100% foutloze offerte kan worden gemaakt.

www.cremer.com


Frontmatec

Frontmatec

Met een in Denemarken gevestigd hoofdkantoor en bedrijven over heel de wereld, is Frontmatec een toonaangevende leverancier van maatwerkoplossingen voor automatisering in de voedingsindustrie.

Om de kennis van alle verschillende systemen te bundelen en alle verkopers te kunnen voorzien van offertes van complete lijnen, ook als die zijn samengesteld uit componenten die door verschillende business-units worden geleverd, gaat Frontmatec de komende maanden Merkato van Quootz uitrollen.

www.frontmatec.nl 


Volg ons op LinkedIn! LinkedIn

Aankomend jaar zullen we op o.a. LinkedIn nog actiever zijn met het delen van tips, trics en how to’s omtrent Modulair produceren, Supply chain management, Configure to Order, Managementtooling in de maakindustrie, industrie 4.0, Order Entry en natuurlijk tips over Merkato.

Volg ons en wordt of blijf frontrunner in de markt!!

www.linkedin.com/quootz


Team Quootz wenst u fijne feestdagen en een geweldig 2020!

Quootz


Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het verkorten van uw “Time to Quote”? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of  info@quootz.nl 

Quootz nieuwsbrief