JustDrive – BoxKit

Door het unieke JustDrive-concept kunnen verkopers van bedrijfswagens bij de verkoop van chassis voortaan ook direct lichtgewicht carrosserieën verkopen. De combinatie van chassis en opbouw kan binnen een maand worden geleverd en door de bedrijfswagenverkoper zelf worden onderhouden, gerepareerd en/of vervangen. 

Voor dit unieke concept met verkooppunten door heel de Benelux, zocht de firma JustDrive slimme software waarmee verkopers van bedrijfswagens snel, overzichtelijk en foutloos carrosserieën konden aanbieden – zelfs als de verkoper geen JustDrive-expert is. En dat is precies wat ze vonden in Merkato van Quootz. 

Binnen vier weken na de training werd via het nieuwe systeem de eerste carrosserie al verkocht. Bedrijfswagendealers kunnen voortaan zelf een aanbieding voor een JustDrive-opbouw maken. Merkato zorgt (bij order) middels een koppeling met ERP-systeem Plan-de-CAMpagne ook voor de aansturing van de fabriek waar de kits worden gemaakt. Een typische toepassing van ons ‘multi-bill of material’-concept. 

Recent kregen wij een ontzettend leuke anekdote toegestuurd van JustDrive-eigenaar William de Graaff. Hij liet ons weten dat hij onlangs op zijn telefoon in de wachtkamer van de tandarts een offerte heeft opgesteld voor een klant. Makkelijker wordt het niet! Wij worden blij van dit soort prachtige anekdotes: dit gemak is immers precies waar we het voor doen.  

BoxKit BoxKit

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan JustDrive

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Plan-de-CAMpagne

Meer informatie over Plan-de-CAMpagne