Guided selling tool

Bij een guided selling tool staat de vraag van de consument centraal. Een voorbeeld van een guided selling tool is een keuzehulp in een webshop. Door middel van vragen wordt er geïnventariseerd waar de consument naar op zoek is. Nadat de consument de vragen heeft beantwoord, zal de keuzehulp enkele relevante producten tonen. Het voordeel hiervan is dat de consument geen overload aan producten te zien krijgt, maar enkel ziet waar hij/zij naar op zoek is. We vertellen u hier graag meer over!

Waarom Merkato van Quootz?

Merkato, de guided selling tool van Quootz, is een product configurator en sales configurator. Het fijne aan Merkato is dat u zeer eenvoudig, en zonder programeerkennis, uw kennisregels vastlegt. De interface voor gebruikers kan grotendeels gebouwd worden door middel van Drag&Drop. Wilt u iets aanpassen? Door de korte implementatietijden en het gebruiksgemak is het doorvoeren van wijzigingen een fluitje van een cent.

Wat ook prettig is aan werken met Merkato, is dat u altijd met de tijd meegaat. Al onze Merkato-gebruikers hebben namelijk de beschikking over de nieuwste versie van Merkato. Zo heeft u altijd de snelste en beste versie van onze guided selling tool. Kortom, bent u op zoek naar een moderne, gebruiksvriendelijke selling tool met een strakke interface? Dan is Merkato de guided selling software waar u naar op zoek bent.

CPQ software

CPQ staat voor Configure, Price en Quote, oftewel: configureren, calculeren en documenteren. Aangezien Merkato een CPQ software is, is het tot de volgende zaken in staat:

  • Configureren: het configureren van behoeften van klanten;
  • Calculeren: het automatisch calculeren van technische en financiële gevolgen van bepaalde mogelijkheden;
  • Documenteren: het opstellen van offertes en verkooporders.

Merkato zal, op basis van de behoeften van de klant, de mogelijkheden laten zien en daarbij ook advies geven. Nadat de klant een product heeft gevonden, zal er gecalculeerd worden wat de technische en financiële gevolgen zijn voor de klant. Tot slot worden vervolgdocumenten, zoals een offerte en verkooporder, op maat gemaakt.

Neem contact op!

Bent u benieuwd wat Merkato voor uw webshop kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen op het gebied van guided selling kunt u bij ons terecht.

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Daarom Quootz

0

Dagelijkse Gebruikers

0

Marktleider Sinds

0

Tijdwinst

0

Jaar Ervaring

Eigen consultant

Bij Quootz heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uw eigen consultant die alles af weet van uw onderneming, uw werkwijze en uw verkoopprocessen. Iemand waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of deskundig advies.

Uitstekende ondersteuning

Merkato is zeer gebruiksvriendelijke software met een intuïtieve interface. Naast het verstrekken van een gedetailleerde handleiding zorgen wij voor een goede ondersteuning in de vorm van een helpdesk, welke zowel telefonisch als per mail bereikbaar is.

Deskundig advies

Bij Quootz heeft iedereen een jarenlange ervaring. Wij weten precies waar bedrijven tegenaanlopen en hoe wij verkoopprocessen kunnen verbeteren door het toepassen van de juiste software. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor een advies op maat.

Constante ontwikkeling

Bij Quootz blijven we ernaar streven om onze producten te verbeteren. Er worden dan ook geregeld updates doorgevoerd om de verkoopprocessen verder te optimaliseren en beter aan te sluiten op de wensen van de gebruikers.

Bent u benieuwd naar hoe onze COQ software u kan helpen uw verkoopproces te optimaliseren?

Quootz vertelt u graag meer over de mogelijkheden!